HOI 4 WW 2 tarihini takip etmiyor

historical german portraits hocam bun dan kaynaklı olabilirmi
Yok o değil. O DLC, bazı ülkelerde Nazi sembolleri, generalleri veya liderlerinin portreleri yasak olduğundan çıkarıldı. Yasak olan ülkelerde o DLC yok, böylelikle hiçbir Nazi simgesi, portresi yok.
Yasak olmayan ülkelerde ise ücretsiz olarak veriliyor. Oynanışa etkisi yok.

arda.png

Steam üzerinden sanırım oyun, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapın. Dosyalardan sıkıntı var gibi duruyor.

Bütünlükte sıkıntı yok derse de silin tekrar yükleyin. No step back ile alakası yok, direkt dosyalar bozuk sizde. Başka bir sebebi göremiyorum tabi son olarak mod yüklü değilse Almanya'yı etkileyecek.

Steam üzerinden sanırım oyun, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapın. Dosyalardan sıkıntı var gibi duruyor.

Bütünlükte sıkıntı yok derse de silin tekrar yükleyin. No step back ile alakası yok, direkt dosyalar bozuk sizde. Başka bir sebebi göremiyorum tabi son olarak mod yüklü değilse Almanya'yı etkileyecek.
hocam bide almanya anclus u yapamıyor alanlardaki bölüklerde en az 500k insan gücü istiyor onu nasıl yaparız

bide hocam doğru dediniz 4 dosya hatalı çıktı

Almanya tarih ilerledikçe yeterli sayıda askeri basıyor zaten. 37-38 gibi anchluss yapması lazım oyunun başında yapmıyor olması ve insan gücü şartını karşılayamıyor olması çok normal.

Avalanche v1.12.14.50e7 (5555) (5) bu sürüm orijinal mi hocam

Almanya tarih ilerledikçe yeterli sayıda askeri basıyor zaten. 37-38 gibi anchluss yapması lazım oyunun başında yapmıyor olması ve insan gücü şartını karşılayamıyor olması çok normal.
yani sürüm güncelmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı