Bu Konumda Aynı Dosyalar var dedi ise o dosyaları bunlar ile değiştir Seçeneğini Umarım seçmişsindir.Dediğiniz dosyaları attım, şimdi oyunu açıyorum.
Discord: cinar_yasar_#6395
Bu Konumda Aynı Dosyalar var dedi ise o dosyaları bunlar ile değiştir Seçeneğini Umarım seçmişsindir.Dediğiniz dosyaları attım, şimdi oyunu açıyorum.
Discord: cinar_yasar_#6395
Evet yaptım.Bu Konumda Aynı Dosyalar var dedi ise o dosyaları bunlar ile değiştir Seçeneğini Umarım seçmişsindir.
Sanırım oldu, resimler başka.Bu Konumda Aynı Dosyalar var dedi ise o dosyaları bunlar ile değiştir Seçeneğini Umarım seçmişsindir.
Evet yaptım.
Sanırım oldu, resimler başka.
Evet yaptım.
Sanırım oldu, resimler başka.
@cinar_yasarrr Almanya kaydınızı paylaşabilir misiniz acaba?Yeni kayda geçmeden önce belgeler > Paradox ınteractive > HOI4 > Save Games kısmından Almanya kaydınızı bir yere yükleyip atma ihtimaliniz var mı kendim bu kaydı nasıl kurtarabilirim denemek istedim. Bir nevi kaşındım diyebiliriz. Bu arada baştan başlamanız daha mantıklı olabilir.
Galiba Sildi. :Ş@cinar_yasarrr Almanya kaydınızı paylaşabilir misiniz acaba?
Save game dosyası nerede? Orada duruyor olması lazım.Galiba Sildi. :Ş
Kendi alıntıladığım mesajımda yazıyordu. Burada olması lazım belgeler > Paradox ınteractive > HOI4 > Save Games.Save Game dosyası nerede? Orada duruyor olması lazım.
Save Game dosyası nerede? Orada duruyor olması lazım.
Duruyor dosya, hatta 2.5GB'lik kayıt dosyası var. Fakat atamıyorum izin vermiyor Technopat.Kendi alıntıladığım mesajımda yazıyordu. Burada olması lazım belgeler > Paradox ınteractive > HOI4 > Save Games.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.