Colonel Hans Landa
Decapat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB | | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB |
- Meslek
- IT Stajyeri
Oyunu tam çözememiş birisiyim sadece 200 saatim var. Almanya olarak oynarken ne zaman Sovyet'ler birliğine savaş açsam hiç ilerleme kaydedemiyorum adamlar bir bölük geri çekiyor ikinci bölüğü getiriyor geri çekilen birlik kendisini yenileyip tekrardan savaşa giriyor ve durmadan oyun böyle devam ediyor ne ben onu ne de o beni ele geçirebiliyor oyun içi uzun bir süre beklettim ve hiçbir şey değişmedi. Bu herifleri yenmenin bir yolu yok mu nasıl bir taktik kullanmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada aynı sorun maginot hattının etrafından geçeceğim zamanda oluyor İngiliz'ler ve fransızlar Belçika'ya ve Hollanda'ya girip her bir bölge başına 10 bölük yığıyor ve yine aynı konu cephe takılı kalıyor. Denizden çıkartma atmaya çalıştığımda İngiliz'lerin sıra dışı donanması yüzünden çıkartma yapamıyorum.

Bu arada aynı sorun maginot hattının etrafından geçeceğim zamanda oluyor İngiliz'ler ve fransızlar Belçika'ya ve Hollanda'ya girip her bir bölge başına 10 bölük yığıyor ve yine aynı konu cephe takılı kalıyor. Denizden çıkartma atmaya çalıştığımda İngiliz'lerin sıra dışı donanması yüzünden çıkartma yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: 

. Dlc'leri alınca oyundaki Tanklara birşey oldu namlu tarafı olmadan araştırılmaya başladı bende tank araştırmamaya başlamıştım piyade bölüğüne hem anti tank hem anti air hem topçu felan ekleyip basıyodum.Tankları biraz araştırıcam bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.Birdahakine tanka önem vererek ilerlicem.
. Dlc'leri alınca oyundaki Tanklara birşey oldu namlu tarafı olmadan araştırılmaya başladı bende tank araştırmamaya başlamıştım piyade bölüğüne hem anti tank hem anti air hem topçu felan ekleyip basıyodum.Tankları biraz araştırıcam bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.Birdahakine tanka önem vererek ilerlicem. Yaşım 15 eğer size uygunsa discord'da ekleyebilirsiniz
 Yaşım 15 eğer size uygunsa discord'da ekleyebilirsiniz