Horizon Forbidden West Complete Edition, 21 Mart'ta 59.99 USD'den PC'ye geliyor

PC'ye çıktığı an itibarıyla Steam'de 3.3 milyon kopya sattı. Nasıl umursanmıyor? :D

Sony daha kendi mağazasına doğru düzgün fiyatlandırma yapmıyor.

Hocam 3.3 milyon satacağını asla sanmam öyle bir oyunun. Ben forumda falan hiçbir yerde bu oyunu oynayan doğru düzgün görmeidm. Horizon'un ilk oyunu da bence sıkıcı bir açık dünya ok at öldür oyunuydu.

Hocam 3.3 milyon satacağını asla sanmam öyle bir oyunun. Ben forumda falan hiçbir yerde bu oyunu oynayan doğru düzgün görmeidm. Horizon'un ilk oyunu da bence sıkıcı bir açık dünya ok at öldür oyunuydu.

Dostum arama motoruna yazıp bakabilirsin. Oyun sadece Steam'de (bilgisayarda bile değil) 3.3 milyon satarak toplamda 24.3 milyon satış rakamına ulaştı. Forbidden West'e ise Zero Dawn'ın daha gelişmiş hali diyebiliriz, ben 2 oyunu da severek oynayıp bitirdim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240125_200910.jpg
    IMG_20240125_200910.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 66
PC'ye çıktığı an itibarıyla Steam'de 3.3 milyon kopya sattı. Nasıl umursanmıyor? :D
Sony'nin PC'ye çıkarttığı ilk oyun olduğu için o kadar sattı. Bu tarz düşüncelerle hareket edeceksek God of War belli ki dandik bir oyun. Malum PC'de bu oyundan az satmış.

Öte yandan korsan indirmeye bile değmeyecek bir oyun serisi bu seri. Boşverin bu oyunu. Bu sene gelecek diğer oyunları bekleyin.

Sony'nin PC'ye çıkarttığı ilk oyun olduğu için o kadar sattı. Bu tarz düşüncelerle hareket edeceksek God of War belli ki dandik bir oyun. Malum PC'de bu oyundan az satmış.

Ben çok mu iyi oyun dedim? Düşüncemle senin yazdığın yanıt arasında alaka bile yok. Arkadaş umursanmıyor demiş, 3.3 milyon kopya satmış. Demek ki umursanıyor. Bana ne ilk çıkan oyun olmasından.

Normalde LATAM ile aynı bölgesel fiyatlandırma kategorisine giriyoruz. Eski oyunlar da LATAM da full fiyat iken bunda 60 dolar yerine 50 dolara indirmişler fiyatı. Fakat bizde hala 60 dolara satıyorlar. 50 Dolara satsalar Epic'teki fiyat ile aynı olacak ama yapmamışlar. Bir sıkıntı var gibi.

1706202956887.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı