Hormon terapisi yapılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Translarında cinsel hayatı var Türkiye de.

Hocam zaten bizim gibilerin kol gezdirdiği bir foruma böyle bir şey sormak hata olmuş. Ciddi yanıt versem namaz kıl Müslüman ol tedaviye git derdim. Çözemediğim konu adamın kadınsı mı olması yoksa sadece erkeklere mi ilgi duyması. Bu durum hakkında tek yorum yapabileceğim ablamın psikolog olmasından eğer bu durum psikolojik ise psikologlar var bunun için. Fakat ben bu durumun troll konu olabileceğinden dahi şüphe duyuyorum. Bence trans olmak dışında ne seçenek varsa onu seç.

Hocam zaten bizim gibilerin kol gezdirdiği bir foruma böyle bir şey sormak hata olmuş. Ciddi yanıt versem namaz kıl Müslüman ol tedaviye git derdim. Çözemediğim konu adamın kadınsı mı olması yoksa sadece erkeklere mi ilgi duyması. Bu durum hakkında tek yorum yapabileceğim ablamın psikolog olmasından eğer bu durum psikolojik ise psikologlar var bunun için. Fakat ben bu durumun troll konu olabileceğinden dahi şüphe duyuyorum. Bence trans olmak dışında ne seçenek varsa onu seç.

Kadınsı görünmek istiyorum ve erkeklere ilgi duyuyorum sadece HRT yaptırmalımıyım bunu sormuştum. Ek olarak konu troll değil.

Kadınsı görünmek istiyorum ve erkeklere ilgi duyuyorum sadece hrt yaptırmalı mıyım bunu sormuştum. Ek olarak konu troll değil.

Eğer 10. sınıf vatandaş olmayı kabulleniyorsanız ve aileniz de Ultra seküler ise olabilir yani.

Dibine kadar veriyorum. Herkes yaşamak istediği şeyi benim gözüme sokmadan yaşayacak.

Dediğim gibi ben gözüme sokulmadığı müddetçe kimin ne yaşadığına karışmam ama sen gelip bakın böyle insanlar da var dersen ben seni zorbalamaktan da aşağılamaktan da çok büyük keyif alırım. Hiçte pişman değilim bu yaptıklarımdan.
Protesto anayasal bir haktır. İnsanların haklarını kullanması neden seni rahatsız etti anlayamadım. İnsanlar özgürlük ve eşit hak istiyorlar. Çıkıp 2 tane densiz abarttı diye genel bir yargıya varman gerekmez.

Protesto anayasal bir haktır. İnsanların haklarını kullanması neden seni rahatsız etti anlayamadım. İnsanlar özgürlük ve eşit hak istiyorlar. Çıkıp 2 tane densiz abarttı diye genel bir yargıya varman gerekmez.
Ben severim genel yargıda bulunmayı çoğu ucube, hayatta başka amacı olmayan tipler benden uzak neye kime bilemem ama ona yakın olsunlar.
Başkasının hayatıyla ilgili öneri verme haddini nerden buluyorsunuz.
Adam kendisi istemiş önerisi olan var mı diye :D.

Ben severim genel yargıda bulunmayı çoğu ucube, hayatta başka amacı olmayan tipler benden uzak neye kime bilemem ama ona yakın olsunlar.

Adam kendisi istemiş önerisi olan var mı diye :D.

Öneriden kastım hrt mi yapmalıyım yoksa sadece bakım yaparak mı devam etmeliyim sorusuna cevap olmalıydı. Olma ol falan değil sadece hangisini seçmem sağlığımı etkilemez onu sormak istedim bu konuda.

Tartışmayacaksan argüman da sunma bana aşkım o zaman. Madem doğuştan gelmiyor, o zaman niye hiç sonradan eş cinsel olan insanlar görmüyoruz etrafta? Anlatsanıza biraz. Yahut ben niye sonradan seçmedim bunu?

Bence de, kaçmak senin hayrına olur. "Anon sünni" kompleksine ayıracak vaktim yok.
Çoğu insan artık doğal eşcinsel değil. Bir rol gibi oldu artık.

Bu konu 100 sayfaya kadar gider herhalde😄

Merhaba, öncelikle ben şu son yıllarda kızlara ilgi duyamıyorum ve erkeklerden hoşlanıyorum. Ben femboy veya trans kadın olmak istiyorum fakat kafama takılan bir şey var. Şimdi hrt yani hormon terapisi denen bir tedavi yöntemi varmış kısaca testosteron üretimini engelleyip östrojen hormonu salgılamanızı sağlayacak ilaç vb. kullanıyorsunuz. Fakat Hrt'nin riskli birey olduğunu söylediler.
Mesela hrt yapmaya başladığında intihar edenlerin olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden endişeliyim evet intihar etmem şu anki fikrimle ama sonuçta hormonlar değişecek o yüzden korkuyorum biraz... Sizce sadece bakım yaparak feminen mi yaşamayı seçmeliyim yoksa bir trans kadın mı olmayı seçmeliyim? Not: Trans kadın olmayı daha çok istiyorum ve ek olarak nefret içerikli bir mesaj yazmayın. :/

Konu dışı kategorisinde olduğu için tekrar mesaj atıyorum. Bu konu hakkında önerisi olan var mı? Sabahtan beri cevap gelir mi diye bekliyorum.

Anladığım kadarıyla "bu aralar" hoşlanıyorsunuz, yani geçmişte heteroydunuz. Öyleyse yapmayın. Bende bir aralar biseksüelim zannediyordum fakat öyle bir şey yok, neden öyle zannettim bilmiyorum. Çoğu "eş cinsel insan" da bu durumda bence. Yani şu anlıksa yarın öbür gün pişman olursunuz. Bir de öneri verecek çok az kişi var, konu eşcinsellikten dine kadar değişti😀

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı