Hoşlanılan kıza hangi hediye verilmeli?

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bir kızdan hoşlanıyorum ve o da bunu biliyor ama son iki gündür sınavlar yüzünden çok yorgundum ve onunla konuşamadığım için artık benimle konuşmak istemiyor. Ben de bu olaylar yaşanmadan önce bir kağıda tüm dillerde "Seni seviyorum" yazıp onun dolabına koymayı düşünüyordum ama bu olay olduktan sonra tüm dillerde "Özür dilerim" ya da "Beni affet" yazan bir kağıt mı versem diye düşünmeye başladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kızlardan gelen cevaplar benim daha faydalı olur. Hepinize iyi sosyaller.

Merhabalar. Ben bir kızdan hoşlanıyorum ve o da bunu biliyor ama son iki gündür sınavlar yüzünden çok yorgundum ve onunla konuşamadığım için artık benimle konuşmak istemiyor. Ben de bu olaylar yaşanmadan önce bir kağıda tüm dillerde "Seni seviyorum" yazıp onun dolabına koymayı düşünüyordum ama bu olay olduktan sonra tüm dillerde "Özür dilerim" ya da "Beni affet" yazan bir kağıt mı versem diye düşünmeye başladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kızlardan gelen cevaplar benim daha faydalı olur. Hepinize iyi sosyaller.
Özür dilenecek bir durum yok hocam, herhangi bir hatanız olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca dolaba ‘seni seviyorum’ yazmak gibi şeyler günümüzde biraz çocuksu kalabiliyor. Bu tarz duyguları, uygun bir zamanda yüz yüze konuşmak çok daha sağlıklı olur. Bu arada, yaşınız kaçtı hocam?

Özür dilenecek bir durum yok hocam, herhangi bir hatanız olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca dolaba ‘seni seviyorum’ yazmak gibi şeyler günümüzde biraz çocuksu kalabiliyor. Bu tarz duyguları, uygun bir zamanda yüz yüze konuşmak çok daha sağlıklı olur. Bu arada, yaşınız kaçtı hocam?
Dolaba yazmayacağım zaten. Bir kağıda her dilde yazıp dolabına koyacağım. Lise 1 hocam.

16 yaş altına tavsiye vermek istemiyorum ama kafana ne eserse yap. Yaptığın şey 16 yaş üstü için utanç verici ama sizin yaşta çalışabilir.

iki gündür sınavlar yüzünden çok yorgundum ve onunla konuşamadığım için artık benimle konuşmak istemiyor.
Karın ağrısı yapıyor. Ben olsam peşinden koşmazdım. Kız sevgilin bile değil ki? Ne diye hesap vereceksin? Kıza nazikçe konumunu bildirirdim ben olsam. Ortada çok büyük bir hatan olmadığı sürece özür dilenmez. Kızın çerçevesine girersin ve kızın saygısı azalır.

Ama diyorum ya sen daha yeni doğmuşsun aklına ne eserse yap. 16 yaşına kadar ne yapıp yapmayacağını öğrenmiş olursun. Deneme yanılma ile öğrenmek iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı