HP Omen 17CK0007NT vs Monster Tulpar T7 v25.1.2

Ben de buradaki tavsiyeler üzerine, hazırda indirim de varken omen aldım, bugün geçti elime gerçekten çok kaliteli duruyor. Beni kesinlikle pişman etmeyecek izlenimi verdi inşallah öyle de olur. Burada tavsiye eden arkadaşlarda sağolsunlar ciddi manada çok hoş laptop.
 
Ben de buradaki tavsiyeler üzerine, hazırda indirim de varken Omen aldım, bugün geçti elime gerçekten çok kaliteli duruyor. Beni kesinlikle pişman etmeyecek izlenimi verdi inşallah öyle de olur. Burada tavsiye eden arkadaşlarda sağ olsunlar ciddi manada çok hoş laptop.

Hayırlı olsun bir ben şanssızım herhalde tek sıkıntısı parmak izi çok tutuyor yüzey.
 
Hayırlı olsun bir ben şanssızım herhalde tek sıkıntısı parmak izi çok tutuyor yüzey.
Sizinki biraz şansızlık olmuş evet. Ben de hiç test yapmadım Windows kurup işe geldim inşallah bir sıkıntıyla karşılaşmam. Bu arada cidden çok fazla parmak izi tutuyor 😁
 
Ben 11 oturana kadar 10’da kalınması taraftarıyım ancak kişisel tercih tabii ki.
İşlemci testlerini yaptım ama normalde olması gerektiğinden %5-10 arası daha düşük puan alıyor acaba neden.
 
Omen 17 tekrar indirime girmiş, süresi geçen intel indirimini kendi fiyatına yansıtmış satıcı şirket. İndirimi kaçırdığını düşünen arkadaşlar bakabilirler.
@k@stor Bu 45 W kilitli olayı nedir, o kadar kişiden bilgi aldım kimse böyle bir şey söylememişti.
 
45W kilit Intel işlemcilerde PL1 Power limit var. İşlemci ilk 30 sn 90W güç çekip 30sn sonunda 45W'a düşüyor. Bazı markalarda bu kilit olmuyor soğutma sisteminin yettiği ölçüde 60-70W güçte stabil çalışabiliyor. HP'lerde genelde 45W oluyor 2 tane heatsink e rağmen işlemci ısınmıyormuş gibi görünüyor ama performans olarak muadillerinden düşük oluyor. Eğer her oyunu Ultra çözünürlükte oynuyorsanız zaten işlemciyi tam kapasite kullanmaya ihtiyacı olmayacağı için herhangi bir performans kaybı olmuyor. Sadece yüksek FPS gerektiren ve işlemciye çok yüklenen oyunlarda FPS düşüşleri yaşanabiliyor.
 

Geri
Yukarı