HTML sonrası programlama dili önerisi

C dilleri ile oyun geliştirilebilir, işletim sistemi yazılabilir, Windows için form uygulaması geliştirilebilir, komut satırı uygulamaları yazılabilir. Eğer aradığınız şeyler bunlardan biriyse C dillerini öğrenin. Ayrıca C# ASP.NET ile web geliştiriciliği de yapılabilir.

C ile işletim sistemi yazılamaz Assembly gerekir.

Peki Python dilinin zorluğu nedir?
Bir dilin temelini öğrenmek basit bir iş ama o dille oturup pazarlanacak uygulama/program yapmak herkesin harcı değil. Her dilin temeli neredeyse birbirinin aynısı zaten.

Bu insanlardaki Python aşkı nedir onu hala çözemedim.

C ile işletim sistemi yazılamaz Assembly gerekir.
Hayır, C işletim sistemi geliştirmek için yeterli bir dildir. Microsoft Windows işletim sisteminin büyük çoğunluğu C ile yazılmıştır. Aktif olarak sürücüler ve modül geliştirmelerinde C kullanılır. Assembly kadar low level bir dile ihtiyaç yok.

Gülme emojisi atmayın yazılır da adam akıllı düzgün bir şey ortaya çıkmaz.
Windows'un kendisi C ile yazılmıştır. Windows adam akıllı düzgün bir şey değil sanırım :)
Windows'un kendisi C ile yazılmıştır. Windows adam akıllı düzgün bir şey değil sanırım :)
1627810227614.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı