İyi değil. Bütçe?
Çok daha iyi, alabilirsin. Yalnız “Stinger” 2 TL daha ucuz, onu seçerek al.500 TL peki kırmızı olanı nasıl?
Burada daha ucuz.
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da.www.itopya.com
Stinger daha iyi diyorsunuz fakat şöyle bir sorun var deri kısımları soyulabilir ki şuanki kulaklığımı değiştirme sebebim bu. Yani deri olmasa Stinger'ı gözüm kapalı alacağım ama korkuyorum.Çok daha iyi, alabilirsin. Yalnız “Stinger” 2 TL daha ucuz, onu seçerek al.
Herhalde 3-2 yıl sonra soyulur, ömrü kısa değil.Stinger daha iyi diyorsunuz fakat şöyle bir sorun var deri kısımları soyulabilir ki şuanki kulaklığımı değiştirme sebebim bu. Yani deri olmasa Stinger'ı gözüm kapalı alacağım ama korkuyorum.
Şuanda kullandığım kulaklığım da yaklaşık 4 senede soyuldu iyi idare etti. Ama hiç soyulmaması daha iyi olmaz mı yoksa o ses farkına değer mi?Herhalde 3-2 yıl sonra soyulur, ömrü kısa değil.
Her türlü bir şekilde soyulurlar ama deri kalitesi ömrünü belirler. Dediğim gibi Cloud Stinger'ın ömrü kısa değil ama çok iyi de denilemez ( zaten böyle bir bütçede/böyle kulaklıklarda deri kalitesi olarak çok iyi bulamazsın) ve soyulduktan sonra da kullanılabilir benim açımdan.Şuanda kullandığım kulaklığım da yaklaşık 4 senede soyuldu iyi idare etti. Ama hiç soyulmaması daha iyi olmaz mı?
Değer.Yoksa o ses farkına değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.