oases
Femtopat
Burada anlatıyor.Neden ağladınız ki?
Burada anlatıyor.Neden ağladınız ki?
Burada anlatıyor.
Boşluğa düştüm. Tükenmişlik sendromu yaşadım hocam. Sürekli boş vermişlik vardı üzerimde. Gerçi yine var ama bu sefer ki bilinçli. Diğeri istemeden sürekli oluyordu.Neden ağladınız ki?
Bir imam dinden çıkış sürecini ve bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor. Söyle düşünün, sizi yıllarca kandırıp hayatınızı çaldılar ve siz gerçeği öğreniyorsunuz.Ne anlatıyor?
Bir imam dinden çıkış sürecini ve bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor. Söyle düşünün, sizi yıllarca kandırıp hayatınızı çaldılar ve siz gerçeği öğreniyorsunuz.
Bu videodaki kişi siz misiniz?Boşluğa düştüm. Tükenmişlik sendromu yaşadım hocam. Sürekli boş vermişlik vardı üzerimde. Gerçi yine var ama bu sefer ki bilinçli. Diğeri istemeden sürekli oluyordu.
Tam da budur işte ön kabul. Bu yaptığınız çok ironik. Ön kabul dışında olanlar da mevcut dediğiniz bilgileri analiz ederken de ön kabul ile ediyorsunuz. Bunu idrak etmek bu kadar zor olmamalı.
Hayır.Bu videodaki kişi siz misiniz?
Bende öyle şeyler olmadı ama gerçeği paylaşma içgüdüsü kabardı içimde. Açtığım konulardan belli ediyorumdur sanırım. Zaten ben çocukken de diğer insanların bakış açısına göre garip sorular da soruyordum. İlk okulda din hocasına sorular sorardım. Hiçbir zaman cevaplama gayretine girmeyip, susturdu ve Allah'ın tehditlerini kendi ağzından aktararak konuyu kapatıyordu. Sonra yıllarca sorgulamaz oldum. Ödüm patlıyordu, aklıma bir şey gelse, ufacık şüphe duysam veya merak etsem hemen şu olurdu: "Tevböö tevvbööö çarpılıcaz şimdi sus be sus." Derdim kendi kendime ve böyle böyle geçiştirirdim. O yüzden bunu lütfen okuyun. Biraz da kendi geçmişime yazmışım gibi düşünebilirsiniz.Boşluğa düştüm. Tükenmişlik sendromu yaşadım hocam. Sürekli boş vermişlik vardı üzerimde. Gerçi yine var ama bu sefer ki bilinçli. Diğeri istemeden sürekli oluyordu.
Hayır.Bu videodaki kişi siz misiniz?
Neden boşluğa düştünüz peki?Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.