Hz. Muhammed ve William Shakespeare ile ilgisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Nazım Paşa Örneğin buna ne gibi bir eleştiri getireceksiniz? Karşı argüman sunabilecek misiniz?
@237920 Tam senlik dostum.

Ama siz foruma yeni katılmış gözüküyorsunuz.
Maymun meselesini hatırladın mı? O mesajdan sonra ortalıktan kaybolmuştum. Temiz bir ban yedim. Bu tür konular açtığım için. Gerekçesi de toksik mesajlar ve konularmış.

Bu güzel bir nokta aslında; benim müslüman olup olmadığıma karar verecek olan, ben değilim. İnananın, önce bunu idrak etmesi lazım.
Bana bu hafta açılan gönderilerin birinde İslam düşmanı denildi ki ben "neden inanıyorsunuz, İslam kötüdür." gibi hiçbir söylemde de bulunmadım. Kimsenin inancına laf da atmadım. Dedim ya belli bir birikmiş bilgiye sahibim diye. İşte onu yermeye çalıştılar kıt akıllarıyla.

Benim saygım, okuyup bilenedir.

@Mali the Perfect Tam senlik dostum.
Hocam, kafa gitti. Uyuyacağım. Yarın güzelce okurum tartışmaları. Bakalım nerede ban yemişsiniz?  Artık o nasıl bir bansa artık. 🤣😂

Son düzenleme:
@237920 Çok da benzer fikirlerde olduğumuzu zannetmiyorum ama diyalektik iyidir. En azından konuşabiliyoruz. Zannımca "ban"a sebep olabilecek bir durum oluşturmadık ama moderatörlerin takdiri.

Hz. Muhammed diye biri hiç var olmadı. Abbasi ve Emevi halifeleri zaman zaman gücü ele geçirdiklerinde ve/veya gücü ele geçirmek için nüshaları kendi saraylarında yazıyordu. Kuran'daki bir sürü ayetlerin çelişkili olmasının sebebi buydu. Arap kültüründe yeni kaynaklar eskilerin yerini alır.

Özetinin, özetinin, özetinin, özetinin, özetinin, özetinin, özeti.
Ben de doğru bir bilgi sanmıştım, iyi ki özetinin bilmem kaç özetini istemişim ki zamanımı bunu okuyarak boşa harcamamışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı