i5 10200H GTX 1650 Ti CS:GO anlık donma

İşletim sistemi
Windows 10

tdmrlli

Decapat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
1650ti
Birkaç gün önceye kadar bir problem yoktu fakat bugünden beri oyunda ara ara FPS 350'den 100'ün altına iniyor ekran donuyor ve ölüyorum sebebi ne olabilir? Araştırdım fakat bulamadım. Tüm sürücülerim güncel.
  • Ekran kartı: GTX 1650 Ti.
  • RAM: 8 GB.
  • İşlemci: i5 10200H.
  • 1 adet Samsung 240GB SSD.
  • 1 adet Barracuda 1TB HDD var yazma okuma değerlerini bilmiyorum.
  • Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önceye kadar bir problem yoktu fakat bugünden beri oyunda ara ara FPS 350'den 100'ün altına iniyor ekran donuyor ve ölüyorum sebebi ne olabilir? Araştırdım fakat bulamadım. Tüm sürücülerim güncel.
  • Ekran kartı: GTX 1650 Ti.
  • RAM: 8 GB.
  • İşlemci: i5 10200H.
  • 1 adet Samsung 240GB SSD.
  • 1 adet Barracuda 1TB HDD var yazma okuma değerlerini bilmiyorum.
  • Windows 10 Pro.
Oyunda işlemci sıcaklığın nedir ?
Oyun açıkken arkada görev yöneticisini aç. performans bölümüne gir. drop yediğin anda alt+tab basıp görev yöneticisine baktığında ya ekran kartının ya da işlemcinin hızında ani bir düşüş olduğunu sanıyorum.

Oyunda işlemci sıcaklığın nedir ?
Oyun açıkken arkada görev yöneticisini aç. performans bölümüne gir. drop yediğin anda alt+tab basıp görev yöneticisine baktığında ya ekran kartının ya da işlemcinin hızında ani bir düşüş olduğunu sanıyorum.
maximum 85 derece falan, peki bu ani hız düşüşünü nasıl çözebilirim lobide bile beklerken 400den 90 a düşüyor 1sn donuyor
İslemci frekans kisiyor olabilir. İslemci sicakligin kac oyunda msi afterburnerdan bakabilirsin. Turbo boost ozelligini kapama varsa kapatip dene.
max 85

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı