i5 10300H-RTX 2060 darboğazını düzeltmek

Sadece bu oyuna özel mi düşük FPS değerleri alıyorsun yoksa her oyunda mı FPS değerleri düşük
@k@stor bu arkadaşın dedikleride mantıklı çünkü
Sadece bu oyunda şuan sorun yaşıyorum. En son Rise of The Tomb Raider ve SOTTR oynadım orada ayarlarım en yüksekteydi ve cidden güzel değerler aldım. Bugün CP 2077 alıp deneyeceğim bakalım. Ayrıca MSI Afterburner üzerinde ekran kartı 960 Mhz olarak gözüküyor.
 
Sadece bu oyunda şu an sorun yaşıyorum. En son Rise of The Tomb Raider ve SOTTR oynadım orada ayarlarım en yüksekteydi ve cidden güzel değerler aldım. Bugün CP 2077 alıp deneyeceğim bakalım. Ayrıca MSI Afterburner üzerinde ekran kartı 960 MHz olarak gözüküyor.

Oyunda 960 MHz ise düşük bir değer ekran kartına göre
 
NVIDIA denetim masasına girip, tüm ayarları varsayılana çevirin, sonra ayarlardan uygulama öncelikli olan bütün ayarları performansa(ya da dengi ya da NVIDIA seçsin vs. gibi) çevirin. Sistem güç ayarları da maksimum performansta olsun. Bir de böyle deneyin.

Oyunda 960 MHz ise düşük bir değer ekran kartına göre

960 normal değeri Boost ile 1200 oluyor. Yani bir sıkıntı yok ama Boost'a geçmesi lazım. bkz
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Son gelen güncelleme ile tüm değerleri de koymaya çalıştım, ayarları en ama en düşüğe de alsam FPS aynı. Bence sorun tek kanal RAM olması değil tamamı ile, DC gruplarında 1650 Ti ve tek kanal RAM ile 70-80 FPS alabiliyorlar.
@Odyofil
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı