i5 10400F ve RTX 2060 sistemi bütçeye uygun hale getirmek için donanımdan kısmak

Fiyatlar ateş pahası. 2060S Fiyatına düz 2060 alma hatası yapma. Sırf marka değeri var diye özel modellere fazladan 1-2 bin lira vermek düşük bütçede mantıksız. 10400F ve RTX 2060 Sistemin ederi maksimum 7 bin lira filan olur. Arkadaşların dediği gibi akakçe.com'dan en ucuz olarak sıralayıp alırsan ciddi tasarruf edersin.

O ekran kartına verdiğiniz para ile RTX 2060S modeli alınabilir.

Super ve Gaming modelini birebir ayni kalite de zannediyordum. İyi ki o hataya dusmemisim.

Ayrıca RAM'lerinizi 3600MHz'lik seçmişsiniz anakart'ınız 2933'e kadar destekliyor.

Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Anakartımı bir tık yükseltmek istiyorum 2933 düşük sanki bu sistem için 3600MHz RAM kaldırabilsin istiyorum anakart ve RAM önerir misiniz bana.

Bu anakarta bu RAM önerilmiş:

G.Skill 16GB Ripjaws V Kit 3600MHz CL18

Ama desteklemiyor dediniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Anakartımı bir tık yükseltmek istiyorum 2933 düşük sanki bu sistem için 3600MHz RAM kaldırabilsin istiyorum anakart ve RAM önerir misiniz bana.

Bu anakarta bu RAM önerilmiş:

G.Skill 16GB Ripjaws V Kit 3600MHz CL18

Ama desteklemiyor dediniz.

Dostum Z serisi bir anakart almalısın onun için.
Onlarda çok pahalı.
10400F için 2666MHz ideal.
3600'a gerek yok.

Tesekkur ederim donus yaptigin için dostum, son olarak bana bir kasa önerir misin coolmaster K500L hiç begenmedim. Daha sik sade bir kasa yok mu bildigin acaba? PSU'lu.

PSU'lu istersen hava akışı çok iyi olmasa da fena olmayan, daha çok tasarım harikası olan Corsair Spec Delta RGB 650W önerebilirim.
Bence kasa ve güç kaynağıni ayrı ayrı al şu şekilde:
MSI Mag Forge 100M ve FSP Hydro k 600W şeklinde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı