i5 10400F ve RTX 3060 sisteme kasa + anakart önerisi

Bütçe
5200
Lancool II Mesh bence o paraya alınmaz, DLX-21 Mesh daha mantıklı. Hem daha ucuz hem genel destek olarak daha büyük bir kasa. Dahili ekran kartı tutacağı da gelmesi güzel bir detay yine.

LANCOOL II mesh bence o paraya alınmaz, DLX-21 mesh daha mantıklı. Hem daha ucuz hem genel destek olarak daha büyük bir kasa. Dahili ekran kartı tutacağı da gelmesi güzel bir detay yine.

Hocam soğutmasını bilmiyorum fakat benim için ARGB olması önemli fakat bunda gördüğüm kadarıyla ARGB özelliği yok olan bir model atabilir misiniz?

Hocam soğutmasını bilmiyorum fakat benim için ARGB olması önemli fakat bunda gördüğüm kadarıyla ARGB özelliği yok olan bir model atabilir misiniz?
ARGB bu zaten.

Dosya Ekleri

• IMG_20220621_185402.jpg
    IMG_20220621_185402.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 44
RGB yazıyor hocam.
ARGB olduğunu söylüyorum hocam, neden yazılana bakıyorsunuz ki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lancool II Mesh bence o paraya alınmaz, DLX-21 Mesh daha mantıklı. Hem daha ucuz hem genel destek olarak daha büyük bir kasa. Dahili ekran kartı tutacağı da gelmesi güzel bir detay yine.

Lianli Lancol ile arasında 500 TL fiyat farkı varken asla bakılmaması gereken bir kasa. Bir tarafta her yerde değerlendirmesi olan, malzeme kalitesi yüksek ve soğutması iyi olan bir kasa varken diğer tarafta diğer kasalarla karşılaştırmalı bir incelemesi olmayan bir kasayı tercih etmek hiç mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı