i5 12400F OEM sistem nasıl?

Hasan kamil

Decapat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
Opet Pompa Görevlisi
Son düzenleyen: Moderatör:
İleride yükseltme yapacağınızı düşünerekten yazarsak, kasa hakkında yorum yapamıyorum bilgim yok ancak PSU yetersiz kalacak. Anakartında biraz zayıf kaldığına inanıyorum. Gelecek odaklı değil çok.

Kasayı değiştirmeniz iyi olmuş. Değiştirmeyip aldıktan sonra sadece güç kaynağı da değiştirilebilir. Kasanın şu özelliklerine de dikkat edin derim.
1680510747659.png

18.650 TL çok pahalıya almışsınız, o paraya 3070/6700 XT var.
181 TL farkla ASUS Dual 12 GB modeli seçilebiliyor. Kesinlikle ASUS Dual seçilerek alınmalı.

Kasayı değiştirmeniz iyi olmuş. Değiştirmeyip aldıktan sonra sadece güç kaynağı da değiştirilebilir. Kasanın şu özelliklerine de dikkat edin derim.
Eki Görüntüle 1725404

181 TL farkla ASUS Dual 12 GB modeli seçilebiliyor. Kesinlikle ASUS Dual seçilerek alınmalı.

180 TL fark ile 3070 yerine 3060 alıyorsunuz ama.

180 TL fark ile 3070 yerine 3060 alıyorsunuz ama.
O detayı fark etmedim. 😅 Ekstra para vererek daha az performans veren bir ekran kartı seçeneği neden koymuşlar acaba?

birde güvenilir olduğu için karşımda muhattap bulmak için 2 lira daha fazla verip vatandan almak istedim diğer siteleri bilmiyorum ve güvenmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı