Vatan da her Türk firmasında olduğu gibi %100 güvenilir değil, sorun yaşayan tonla kişi var.birde güvenilir olduğu için karşımda muhattap bulmak için 2 lira daha fazla verip vatandan almak istedim diğer siteleri bilmiyorum ve güvenmiyorum
Vatan da her Türk firmasında olduğu gibi %100 güvenilir değil, sorun yaşayan tonla kişi var.birde güvenilir olduğu için karşımda muhattap bulmak için 2 lira daha fazla verip vatandan almak istedim diğer siteleri bilmiyorum ve güvenmiyorum
güven açısından başka siteden almak istemedim ve ryzen işlemciyi de pek bilmiyorum o yüzden ilk tercihim intel oldu18.650 TL çok pahalıya almışsınız, o paraya 3070/6700 XT var.
![]()
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
tabi sorun yaşayanda çok biraz araştırınca çıkıyor ama genel olarak iyiVatan da her Türk firmasında olduğu gibi %100 güvenilir değil, sorun yaşayan tonla kişi var.
kasayı resimdeki ile aynı almadım aldığım kasa bu psu u 650 COOLER MASTER CMP510 TG 650W 80+ BRONZE ARGB HALO 3x120mm FANLI MidT KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ileride yükseltme yapmayı pek düşünmüyorum yeterli olacaktır 4 5 sene diye düşünüyorum fps oyunları pek oynamıyorumİleride yükseltme yapacağınızı düşünerekten yazarsak, kasa hakkında yorum yapamıyorum bilgim yok ancak PSU yetersiz kalacak. Anakartında biraz zayıf kaldığına inanıyorum. Gelecek odaklı değil çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.