i5 13400F - RTX 4060 vs R5 7500F - RTX 3060

Yani sizde 7500Fli olandan yanasınız galiba peki soğutma olmadan ne kadar idare edebilir acaba işlemci beni şu anda kullandığım sistemde Ryzen 5 2600 RX580 var ama FPS yüksek olsa bile oyun akıcı olmuyor açıkçası bu yüzden biraz korkuyorum AMD tarafından ama Intel olanda PSU yetmez diye korkuyorum galiba Ryzen 5 7500F i seçeceğim inşallah bir sorun çıkmaz 😂 gece gece vaktinizi aldım kusura bakmayın yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.
İşlemciyi çok fazla yük altına sokacak oyun oynamazsan yaza kadar dayanır.

Anladım tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Aldıktan sonra bankanız üzerinden sonradan taksitlendiriyorsunuz hocam faiz koyup koymadıklarını hatırlamıyorum ama yararınıza olur vatandaki sistemi almaktansa.

Bir bakayım olmazsa sonumuz vatan gibi gözüküyor fikriniz için teşekkür ederim.

Bu 7500F kutusuz olduğu için stok fansız mı geliyor acaba bilginiz var mıdır?

Vatan Bilgisayar'daki ddr5 sitemin rami de kötü. İlla Vatan olacaksa Ddr4 olmasına rağmen şuna bakılabilir. Buna atıyorum sonradan Ddr5 anakart+ram de takabilirsin.
Şöyle özelleştirince güzel oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240205_003800_Chrome.jpg
    Screenshot_20240205_003800_Chrome.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 26
Vatan Bilgisayar'daki DDR5 sitemin RAM'i de kötü. İlla vatan olacaksa DDR4 olmasına rağmen şuna bakılabilir. Buna atıyorum sonradan DDR5 anakart+RAM de takabilirsin.
Şöyle özelleştirince güzel oluyor.

600W bazı oyunlarda yetmeyebilir dediler onun için diğer sisteme yönelmiştim siz ne diyorsunuz?

33'e kadar çıkabilirim taksitli olacak şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı