i5 13400F - RTX 4060 vs R5 7500F - RTX 3060

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    74 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.PNG
    2.PNG
    73,9 KB · Görüntüleme: 21
Hero 7A-RTX4000 - Game Garaj 27.4k Hero 5A 7000 - Game Garaj bunun fiyatı da 30.6k attığım yükseltmeler ile. Yükseltmeleri yaptıktan sonra vade farkına bak, uygunsa ya da değilse birkaç şey değiştiririz.
Öneriler için teşekkür ederim ama bundada 10k ya yakın vade var maalesef

Hero 7A-RTX4000 - Game Garaj 27.4K Hero 5A 7000 - Game Garaj bunun fiyatı da 30.6k attığım yükseltmeler ile. Yükseltmeleri yaptıktan sonra vade farkına bak, uygunsa ya da değilse birkaç şey değiştiririz.

Vatandan toplama şansınız var mı acaba?

Güvenilir. Servislerini bilmiyorum da şubesi var, sorun olursa yardımda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Anladım çarşamba almayı düşünüyorum eğer olmazsa vatandakini alacağım mecburen çok sıkıntı çıkarır mı ekran kartı harici sistemle beraber aynı gün sıvı soğutma almayı düşünüyorum bir de önerin var mıdır acaba?

Anladım çarşamba almayı düşünüyorum eğer olmazsa vatandakini alacağım mecburen çok sıkıntı çıkarır mı ekran kartı harici sistemle beraber aynı gün sıvı soğutma almayı düşünüyorum bir de önerin var mıdır acaba?
Hava soğutucu yeterli olur, sıvı soğutucu gereksiz şu an. Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR Ekran kartını kullanmadığım için bir şey diyemem, insanlar çok şikayet etmiş ama. Şu an da yatacağım başka sorunuz olursa yazın yarın cevaplarım.

600W bazı oyunlarda yetmeyebilir dediler onun için diğer sisteme yönelmiştim siz ne diyorsunuz?

33'e kadar çıkabilirim taksitli olacak şekilde.
600w 4060ti için her oyunda yeter gibi. Nvidia 550w önermiş. Seçeneklerde Rampage 850w var ama ben güvenmediğim için seçmedim.

600W 4060 Ti için her oyunda yeter gibi. NVIDIA 550W önermiş. Seçeneklerde Rampage 850W var ama ben güvenmediğim için seçmedim.

Ryzen 5 7500F sistemi alıp ileride 4070 takmak daha mantıklı değil mi siz ne diyorsunuz 4060 bana 1 2 sene iyi performans vermez mi?

600W 4060 Ti için her oyunda yeter gibi. NVIDIA 550W önermiş. Seçeneklerde Rampage 850W var ama ben güvenmediğim için seçmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı