i5 680 sisteme ekran kartı yükseltmesi

Daha fazla  
Sevgili Technopat uyeleri merhaba. Gecen yil bilgisayardan anlamazken sacma sapan bir bilgisayara 700 TL verme cehaletinde bulundum. Tabi sonradan sizlerin sayesinde bilgisayardan az buçuk anlamaya başlayınca hata yaptığımı anladım fakat is isten geçti. Şimdi aldigim sistemin özellikleri şöyle:
  • Intel Core i5 680 3.60 GHz
  • 4 GB RAM
Bir de ekran kartı vardi Powercolor LF R84K 2GB isminde fakat ekran karti bozuldu tamirciye götürdüğümde ekran kartının yanmış oldugunu söyledi. Su an islemci icerisindeki GPU'yu kullanıyorum. Ve de 240 Watt PSU'su var.

Şimdi ben bu sisteme 200-300 TL civarı bir ekran kartı alsam eski oyunları oynayabilir miyim?
Assassins creed serisi far cry 3 vs. İşlemci darbogaz yapar mi? PSU yeterli mi? Yoksa harcama yapmamali miyim? Su an yeni bir sistem alacak durumum yok dedigim gibi idareten su oyunlari calistirsin yeter. Tavsiyede bulunursaniz cok iyi olur teşekkürler. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 takılabilir. PSU kötüymüş onunda değişmesi gerek bence. İlk nesil fazla güç tüketiyor. Ayriyetten RAM takviyeside lazım.
Bana sorarsanız ama biraz ölü bir yatırım olur. Yeni sistem aldığınızda kullanıcağınız tek parça ekran kartı ama o da mağlum GT 1030, performansı yeni sisteme epey düşük kalır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı