i5 7400 Düşük GPU Kullanımı ve FPS Düşmesi

Basit oyunlarda GPU Kullanımı zaten düşük oluyor normal olarak. MSI Afterburner değerlerinde çok açık bir şekilde voltaj ve güç sekmesinde düşüşler gözlemleniyor. Sizce MSI Afterburner ayarlarında ayarlamam gereken bir şey olabilir mi? Neden aniden GPU kullanımı düştüğünde FPS, güç ve voltaj sekmesinde düşüşlerin gözlemlendiğini çözmüş değilim.

Sorunumun ısınma olmadığına eminim değerler gayet serin gözüküyor ve oyuna girdikten hemen sonra gerçekleşiyor bu GPU düşüşleri. Oyun başladıktan 10 dakika sonra gerçekleşseydi eğer ısınma sorunu diyebilirdik sanırım. 11 ay oldu sistemi toplayalı fakat bu sorunu çözemediğim için kendimden utanıyorum. 1 Ay da geçse umarım sizinle ve diğer arkadaşlarla sorunu çözebiliriz. Oyunlarda da çözünürlüğü ve ayarları düşürsemde GPU droplar maalesef mevcut.
Varsayılan değerlerde kullanmaktayım.

111.png

@THE_MILLER
Ani voltaj ve Güç sekmesindeki düşüşler hakkında ne düşünüyorsunuz.

Konu güncel. Fikri olan başka biri var mı? Gerçekten bana göre büyük paralar verip sorunlar yaşamak beni PC toplamadan soğutuyor arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun devam ediyor mu? Sisteme SSD takar mısın? Bir de oyun esnasında bu programı çalıştırır mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı