i5 8. nesil MacBook Pro oyun oynatır mı?

Merhaba. Yılbaşı geldiğinde bir tane MacBook Pro almayı düşünüyorum eğitim, Excel, kodlama, Adobe programları zorlamayan oyunlar vs. için. Bunları çok rahat yapabileceğimi biliyorum. Ama merak ettiğim CS:GO, GTA 5, PUBG düşük ayarlarda oynatır mı? Almayı düşündüğüm model şu anki 13 inç modeli içinde i5 8.nesil, 8 GB RAM, 256 GB SSD var. Fiyatı 10.527TL bu fiyat Apple eğitim mağaza fiyatı bunun yanında AirPods hediyeydi yine gelir bence hediye. Sonuç olarak bu MacBook belirttiğim oyunları oynatır mı? Kullanıp deneyen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer oynatmazsa belki 8177TL'ye i3 10.nesil Air alırım ama performans açısından Pro daha iyi. Çok kararsızım 2.el MacBook Pro'lar uçmuş 4000-5000TL civarı. Aklımın bir tarafı zaten fazla oyun oynayamazsın 2.el 2013-2014-2015 al diyor.
Ekran kartlı bir model değilse UHD Graphics ile CS:GO gibi oyunlar harici oyun oynatmaz. RX 5300M falan olan modeller ile donanımsal olarak piyasadaki çoğu oyunu oynarsın.

Ek olarak Mac OS işletim sistemi çoğu oyunla uyumlu değil onu da belirteyim. Maç üzerine Windows kuruluyor mu bilmiyorum belki o şekilde Windows için olan oyunlar oynanabilir.


Ek olarak bence arada oyun da oynamak isterseniz daha güçlü ve Macbook kadar taşınabilir böyle bir cihaz da mantıklı olabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı