AMD destekli oyunlarda bile İntel'in tekli çekirdek performansın önde olabiliyor. Ona ne diyeceksin o zaman ?
Benim kast ettiğim saf performans, oyun vs. değil. Zaten oyunu kast etseydim yukarıda belirtirdim.
Kim ne derse desin, tek çekirdek performansında İntel 9400F, Ryzen 2600X'den iyidir. Bunu ben değil yapılan testler söylüyor.
Şimdi beni İntel fanboyu ilan edebilirsiniz.
Bu site bana göre leş, çünkü önüne gelenin istediği gibi at koşturabiliyor. İsterse AMD'yi isterse İntel'e oy verip onu öne öne çıkarma üzerine kurulmuş yapının tek amacı insanların düşüncesini öğrenmek, bilimsel nitekli olaya bakmak değildir !
Şunuda aklınızdan çıkarmayın, bir oyun ister AMD ister İntel destekli olsun 1080p'de yapılan özdeş ekran kartı ile tek çekirdek performansının hagisinin iyi olduğunu rahatlıkla görürsünüz. Youtube üzerinden tonla video var. Bu iş ne AMD'ye ne İntel desteğine bakar, bu iş adam gibi mimariye bakar.
Ryzen serisi hala yoğurulma aşamasında. Son çıkan seri çok başarılı olabilir, yenilikler süper olabilir fakat daha 40 fırın ekmek yemesi gerekli.