i7-13700KF RTX 4060 sistem iyi mi?

Tamam işte 45-50k fiyata 4060 alan adam enayidir yani. Birde AAA+ oyunlar oynayacağım demiş o fiyata asla alınmaz.
Siz direk 4060 alınmaz dediniz. Ben onu sistem için dediğinizi nasıl anlayabilirim?

Siz direk 4060 alınmaz demişsiniz. Ben onu sistem için dediğinizi nasıl anlayabilirim?

Onu da kendiniz tahmin edin bir zahmet, gereksiz bilgi vermek de zorunda değilim alınmaz dediysem demek ki fiyatını hak etmiyor demektir.
Neyse konuyu kapatalım hocam.

Son düzenleme:
Onu da kendiniz tahmin edin bi zahmet, gereksiz bilgi vermek de zorunda değilim alınmaz dediysem demek ki fiyatını haketmiyor demektir.
Haklısınız, herkesin sizin kafanızın içini okuyabildiği bir evrende yaşıyoruz. Ben de bundan sonra anlamadığım şeyleri tahmin etmeye çalışırım artık 🙃 .

Hocam, kusura bakmayın ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Eksik bilgi verip sonra da insanlar anlamayınca onları aptal yerine koymak hiç hoş değil. “Alınmaz dediysem demek ki fiyatını hak etmiyor” gibi bir ifadeyi, normal bir insanın sizin zihninizden geçeni tahmin etmesini nasıl bekleyebilirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı