i7 8700K ve GTX 1080 Ti FPS sorunu

Eples

Kilopat
Daha fazla  
4 gün önce sistem topladim, toladigim sistem;
  • ×i7 8700K
  • ×Asus ROG GTX 1080 Ti
  • ×16 GB Gskill 3866 MHz RAM
  • ×850 W Corsair Platinium HX850i power
  • ×Asus Gaming X Hero anakart
  • ×Samsung 960M Pro 512GB SSD
  • ×NZXT sıvı sogutucu 240cm
CSGO oyununda kendi belirledigi ayarlarda 100 ile 150 arasi bir FPS aliyorum ve birkaç oyunda da bu sorun mevcut, sıkıntı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da default CFG kullanın ve çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin.
Diğer oyunları ve sorunlarınızı da belirtin.

Burada sorulan soru oyunun hangi çözünürlükte oynanması gerektiği değil, oyundaki performans sorunudur.
Bu sorunu anlayabilmemiz için de çözünürlük değiştirilmesi gerekiyor.
Taklit etmek yerine kendi ideallerinizi oluşturabilirsiniz.

CS:GO'da default CFG kullanın ve çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin.
Diğer oyunları ve sorunlarınızı da belirtin.

CS:GO'da çözünürlük yükseltmek mi? Professional oyuncuların %90'ı 1024x768 ve en düşük ayarlarda +300 FPS oynar.

1080 Ti ile adam 1024x768 mi oynayacak cidden? Şaka yapıyorsunuz varsayıyorum. DSR açıp ekran kartını 4K moduna alın. Tam performansı o zaman alırsınız. Ayrıca CS:GO artık sistemleri yormuyor.

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

1080 Ti ile adam 1024x768 mi oynayacak cidden? Şaka yapıyorsunuz varsayıyorum. DSR açıp ekran kartını 4K moduna alın. Tam performansı o zaman alırsınız. Ayrıca CS:GO artık sistemleri yormuyor.

Ya neyde isterse oynar. Bende 4:3 te oynayabiliyorum CS:GO yu. Ne alakası var ? 1080 Ti olduğu için 4K mı oynaması şart ? Profesyonel oyuncular bile 4:3 te oynuyor. Şöyle boş yorum yapmayın ya ve o adamlar 300 FPS üstü alıyor.

Ya neyde isterse oynar. Bende 4:3 te oynayabiliyorum CS:GO yu. Ne alakası var ? 1080 Ti olduğu için 4K mı oynaması şart ? Profesyonel oyuncular bile 4:3 te oynuyor. Şöyle boş yorum yapmayın ya.

Belki ceza almama mâl olacak ama şu an hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. 1080 Ti ile sen git 1024x768 oyna ne demek istediğimi anlarsın. Adam madem 1024x768 oynayacak o zaman GTX 1050’de yeterli. Hatta GT 1030’da oynatıyor onu alsın. Profesyonellerin nasıl oynadığı 1080 Ti ile alakası yok. Madem sen zekisin baya senin mantığınla “GTX 1060 ile 250 FPS alıyorsam 1080 Ti ile 700 FPS alırım.” oluyor. Ayrıca 4:3’te oynuyormuşsun madem kullandığın ekran kartını ve aldığın FPS’yi de söylersin artık. Bir bildiğimiz var ki 1080 Ti’ı 4K oynayın diyoruz. O bahsettiğin kart 1024x768’de kendini %30 anca kullanır.

Belki ceza almama mâl olacak ama şu an hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. 1080 Ti ile sen git 1024x768 oyna ne demek istediğimi anlarsın. Adam madem 1024x768 oynayacak o zaman GTX 1050’de yeterli. Hatta GT 1030’da oynatıyor onu alsın. Profesyonellerin nasıl oynadığı 1080 Ti ile alakası yok. Madem sen zekisin baya senin mantığınla “GTX 1060 ile 250 FPS alıyorsam 1080 Ti ile 700 FPS alırım.” oluyor. Ayrıca 4:3’te oynuyormuşsun madem kullandığın ekran kartını ve aldığın FPS’yi de söylersin artık. Bir bildiğimiz var ki 1080 Ti’ı 4K oynayın diyoruz. O bahsettiğin kart 1024x768’de kendini %30 anca kullanır.

Ya bu adam illa CS:GO oynamak için mi aldı ? Farklı oyunlar oynamayacak mı ? CS:GO genellikle 4:3 ayarında oynanır. Adam 1080 Ti var diye 4K oynamak zorunda değil. Anlayın. Ama gider GTA V oyununu 4K oynar. O ayrı. Ben diyorum ki 4:3 te o kartla 300 FPS üstü alanlar sen hala %30 dan bahsediyosun. Sabır.

Arkadaşlar çözünürlüğü yükseltip ekran kartının tam gücünü kullanabiliyor mu kullanamıyorsa bir sorun olmadığına bakılabilmesi istenmiş. Kimse 1024x768 çözünürlük ne o kartla? 4k oynamak zorundasın hakkını veremiyorsun demiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı