İade talebi monitörün kutusu açıldığı için iade reddedildi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Trendyol'dan monitör almıştım. Neyse, geldi. Zaten aldım. Sonra vazgeçtim. İade edecektim. Kutusunu açıp bir bakayım dedim zaten iade edilecek. Monitöre baktım sadece. Kabloları bile ellemedim. Sonra bantladım ve satıcıya yolladım. İade reddedildi. Sırf kutuyu açtım diye. Yetkili servisten iade raporu almam gerekmiş. Nasıl işliyor bu süreç? Bilgisi olan var mı?
@kino @Yener K. hocalarım siz hiç böyle bir sorun yaşadınız mı? Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Trendyol ile görüş ilk başta çözüm bulamazsan Şikayetvar'a yaz geri dönüyorlar. En sonra tüketici mahkemesine gidersin. N11 de modem yüzünden yaşadım bu süreci takip ettim. Tüketici mahkemesine gitmeden çözdüler.

Trendyol'dan monitör almıştım. Neyse, geldi. Zaten aldım. Sonra vazgeçtim. İade edecektim. Kutusunu açıp bir bakayım dedim zaten iade edilecek. Monitöre baktım sadece. Kabloları bile ellemedim. Sonra bantladım ve satıcıya yolladım. İade reddedildi. Sırf kutuyu açtım diye. Yetkili servisten iade raporu almam gerekmiş. Nasıl işliyor bu süreç? Bilgisi olan var mı?
@kino @Yener K. hocalarım siz hiç böyle bir sorun yaşadınız mı? Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Amazon'dan alsaydın paran hesabındaydı şu an. Bırakın şu Trendyol'u Hepsiburada'yı. Amazon iyidir özellikle elektronik ürünlerde mümkün olduğu kadar Amazon.com.tr tercih edin.

Amazon'dan 1 anakart bir de monitor almistim iade ettim ikisini de hiç sıkıntı çıkarmadılar vallahi Trendyol'u bilemiyorum peki satıcısi Trendyol muydu aldiginiz monitorun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı