İçimden geçenleri şöyle bir döktüm

@Ahmet4458 Ülkedeki parlak ve eğitimli kesin yaptıklarının karşılığını bulamayınca yapacaklarının karşılığını bulabileceği ülkeleri tercih ediyor. Aziz Sancar ülkede kalsaydı, burada kendisine ve onun gibilere destek verilecek miydi? Hayır. Dünya'ya adını duyurup Nobel kazanabilecek miydi? Hayır.

Henüz üniversiteye bile geçmemiş, hayatın çok başında birisin. Yazdıklarından da çoğu gerçeği görmediğin ve kuru kuruya ''vatan miilet Sakarya'' felsefesine sahip olduğun belli oluyor. Kusura bakma ama kimse destek görmediği yerde karşılıksız emek vermez, göstermez.

Umarım ilerde ''değerli bir yazılımcı olup'' ülkeye katma değer katabilirsin... Sonra söylediklerini lafta değil, icraat yaparken görürüz.
 
@Ahmet4458 söylemek kolay. Tanıdığın yoksa milletvekili olma şansın nedir? Sıfır. Parti kursan oy alabilir misin? Hayır.

Şimdi ben bu düzende nasıl fikirlerimi öne çıkarabilirim? Bunlarla mı uğraşayım yoksa geleceğimi mi kurtarmaya çalışayım?

Sen de haklısın dostum ama ne diyeyim. Benim de amacım pes etmemenizi sağlamak fikirlerini zaten öyle herkese bir anda ulaştıramazsın ki dostum bir yere gelmen lazım ama bunu sadece bir parti olarak düşünme. İşte iş burada sana düşüyor fikirlerimi düşüncelerimi nasıl öne çıkarırım diye çabala. Yeter ki çabala. Ama ülkenin halini anlatmak bize hiç yardımcı olmuyor onu söyleyeyim. Daha da kötü etkiliyor.

@Ahmet4458 ülkedeki parlak ve eğitimli kesin yaptıklarının karşılığını bulamayınca yapacaklarının karşılığını bulabileceği ülkeleri tercih ediyor. Aziz sancar ülkede kalsaydı, burada kendisine ve onun gibilere destek verilecek miydi? Hayır. Dünya'ya adını duyurup nobel kazanabilecek miydi? Hayır.

Henüz üniversiteye bile geçmemiş, hayatın çok başında birisin. Yazdıklarından da çoğu gerçeği görmediğin ve kuru kuruya "Vatan miilet Sakarya" felsefesine sahip olduğun belli oluyor. Kusura bakma ama kimse destek görmediği yerde karşılıksız emek vermez, göstermez.

Umarım ileride "değerli bir yazılımcı olup" ülkeye katma değer katabilirsin...

Peki o zaman dostum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Ülkenin halini ben de az çok biliyorum ve inan bana en az senin kadar canım sıkılıyor böye bir konu açtım ve insanların ne durumda olduğunu anlamaya çalıştım. Ve görünüşe bakılırsa ülke gerçekten göçmeye başlamış. İnsanları umutlandırmaya çalışmak ne zamandan beri Vatan millet Sakarya olmuş onu da anlamadım ama kendinize iyi bakın rahatsızlık verdiysem tekrar ve tekrar kusura bakmayın. Ülke için de içinizden ne geliyorsa onu yapın dostlarım. Ve inşaallah ben "değerli bir adam" olursam o zaman görüşürüz dostum icraatlarımı görürsün o zaman.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı