- Makaleler
- 1
1660 Ti laptop yerine 1650 Ti almam. Sonradan keşke üzerine bin lira daha ekleyip alsaydım diyorum hâlâ. 3 yıl yerine 5 yıl kullanırdım.
Karşılıklı birbirimizi sevdiğimiz bir kıza açılamadım, şu an birbirimize selam dahi vermiyoruz.
Benim de aynı şekil gelişen bir hikayem var. Ama biz hala konuşuyoruz. Ama eskisi gibi değil.Karşılıklı birbirimizi sevdiğimiz bir kıza açılamadım, şu an birbirimize selam dahi vermiyoruz.
Onlar bizden geçmiş reis. Geçmiş olsun bize.Beni seven bir kız arkadaşımın olması, gel gör ki şanssız kader yüzümüze gülmüyor. Yaş 19, görmüş geçirmiş 70'lik dedeler gibi hissediyorum. Menfaatçi insanlar mı dersin, yüzüne gülüp arkandan iş çeviren hain arkadaşlar mı, aklına ne gelirse var. Kısacası huzur ve sevgi istiyorum, belli mi olur bir gün gelir ama sor bakalım umut kaldı mı?
O gün ona gitme diyemedim ya, işte tam orada bir ukte hep kaldı.
Deme be hocam... İçime oturdu resmen.O gün ona gitme diyemedim ya, işte tam orada bir ukte hep kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.