BilgisayarMeraklısı
Megapat
"Nereden asıl sahibi oldun ülkenin?"Ne saçmalıyorsun Allah aşkına gene.
Biz ne anlatıyoruz ne ne anlatıyorsun. Nereden asıl sahibi oldun ülkenin? Kime göre neye göre? AKP'nin yanlışları ile konunun ne alakası var.
Her olayı uç siyasete bağlamak yerine azcık orta yol bulunsa artık mantık çerçevesinde konuşulabilinse yetecek ama nerde.
Ben diyorum ki bu tarz haberler hoş değil yalanı dolanı çok olabilir belgeli bilgili kaliteli gazetecilik yapılsın diyorum. Siz halen daha siyasi kayıkçı kavgası derdindesiniz... Gazeteci tarafsız olmalı diyenler burada taraflı olmasını destekliyor.
Daha okumayı bilmiyorsun, ben ülkenin sahibiyim demedim. Türk milleti olarak ülkenin asıl sahipleri demek istedim, malum şahıs kendini padişah gibi görüyor o yüzden o kelimeyi kullandım.
"Hep bir bulanıklık hep bir bilinmezlik veya karamsarlıktan bıktım."Senin mantık ile gidersek başına iddia yazar geçerim. Diyorlar der geçerim. ( Yani ne kadar saçma olduğunu sende görüyorsun ama halen savunma derdindesin.)
Bir partiden para alan varsa Allah belasını versin.
Kademe kademe böyle gider işte ne de olsa önüne ne atılırsa inanan bir kitle var. Ben belgeili bilgili kaliteli habercilik görmek istiyorum artık. Hep bir bulanıklık hep bir bilinmezlik veya karamsarlıktan bıktım.
Biz de AKP'nin yaptığı sansürlerden bıktık, anladın mı?
"Bir partiden para alan varsa Allah belasını versin."
Bu sözünü ahirette yüzüne vuracağım senin. @ÖzkanK
Bu arada kıyı ihale yetkilerinin Emine Erdoğan'a verilmesi hakkında haberler vardı. İhale yetkilerinin verilmesi kararını belirten resmi belgeler internette mevcut, o yüzden bu haberlere yalan/iddia diyemezsin.
Bak bu doğru olan haberler de sansürlendi. Şimdi ne saçmalayacaksın yine?
Kıyı ihale yetkileri Emine Erdoğan’a verilmişti: Haberlere engel geldi
Emine Erdoğan'ın himayesinde kurulan Çevre Ajansı'na ilişkin haberler için yayından kaldırılma kararı çıktı. Gerekçe olarak ‘Erdoğan'ın itibarını zedeledikleri' görüşü dile getirildi. Çevre Kanunu'nda yapılan değişiklikle kıyılarda ihale verme yetkisi Emine Erdoğan'a verilmişti.
Hatta al resmi belgeler.
Son düzenleme: