IEM kulaklık vs Gaming kulaklık

Hocam nasılsınız? Memnun musunuz? Arkadaşlar çok yanlış yönlendirmiş sizi çünkü chu 2 ve dawn Pro'ya gerek yok. Aynı bütçeye simgot EM6l ve CX31993 çipli bilinen bir DAC alsanız (aynı fiyata geliyor) 10 kat daha kaliteli ses alırdınız. Umarim almadınız dawn Pro.

Hocam telefonda memnunum ama PC'de tek başına ses performansından SteelSeries Arctis 5 kulaklığıma kıyasla pek alışamadım DAC fiyatı da tuzlu geldi ilk defa DAC alacağım için ne beklemem gerektiğinden de pek emin olamadım Wraith'in iade şartları da biraz farklı olduğundan şu anlık erteledim PC'de Arctis 5 telefonda chu 2 şeklinde kullanıyorum. Gaming kulaklık bakıyorum HS80 Cloud 3 Wireless veya Nova 5'i araştırıyorum onlardan birisini alırım yüksek ihtimal.

Hocam telefonda memnunum ama PC'de tek başına ses performansından SteelSeries Arctis 5 kulaklığıma kıyasla pek alışamadım DAC fiyatı da tuzlu geldi ilk defa DAC alacağım için ne beklemem gerektiğinden de pek emin olamadım Wraith'in iade şartları da biraz farklı olduğundan şu anlık erteledim PC'de Arctis 5 telefonda chu 2 şeklinde kullanıyorum. Gaming kulaklık bakıyorum HS80 Cloud 3 Wireless veya Nova 5'i araştırıyorum onlardan birisini alırım yüksek ihtimal.
Tüh hocam yazık olmuş biraz. Fiyatlar çok şisti bir anda. Cloud 3 wireless fiyatlar yine düşünce alın sizi üzmez. Ayar gerekiyor sadece. Bu arada dediğim gibi yanlış yönlendirmişler yani kulaklıga 1200 verip DAC'a 2500 vermek akıl kârı değil bencede.

Tüh hocam yazık olmuş biraz. Fiyatlar çok şisti bir anda. Cloud 3 Wireless fiyatlar yine düşünce alın sizi üzmez. Ayar gerekiyor sadece. Bu arada dediğim gibi yanlış yönlendirmişler yani kulaklıga 1200 verip DAC'a 2500 vermek akıl kârı değil bence de.

Sağlık olsun hocam ettik bir amatörlük kulaklık kötü değil de keşke chu2 yerine dahili mikrofonu da olan bir modele baksaydım pişmanlığı var biraz. Cloud 3'te kısık ses sorunu var falan yazanlar gördüm o durum biraz düşündürüyor. Fiyatı 4.5-5k seviyelerine gerilerse bir bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı