İftiraya uğradım şikayet etsem ne olur?

Niye iftiraya uğradığını söylesen kankam.

Kız işte zorbalayıp durdu ilk başta gitti bizi teneffüste konuşuyoruz diye uyuyamıyorum direkten bağırarak müdür yardımcısına şikayet etti başka bir şeyler daha sallıyarak müdür yardımcısı bizi derste çağırdı öyle konuştu sınıfa gelincede zorbalamaya devam etti ne oldu disiplin vs. Öyle boş boş konuşmaya devam etti en sonda bir küfür etti sonra bende hafif ittim işte dediğim gibi ifade vermiş en büyük şahidim sanırsam şu an dersin öğretmeni kız tutanağa dersin öğretmeni de bunu gördü yazdırmasına rağmen hoca görmedim diyor.

Ne yapmalıyım yani gidip bende iftiradan yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet edeyim mi?

Kız işte zorbalayıp durdu ilk başta gitti bizi teneffüste konuşuyoruz diye uyuyamıyorum direkten bağırarak müdür yardımcısına şikayet etti başka bir şeyler daha sallıyarak müdür yardımcısı bizi derste çağırdı öyle konuştu sınıfa gelincede zorbalamaya devam etti ne oldu disiplin vs. Öyle boş boş konuşmaya devam etti en sonda bir küfür etti sonra bende hafif ittim işte dediğim gibi ifade vermiş en büyük şahidim sanırsam şu an dersin öğretmeni kız tutanağa dersin öğretmeni de bunu gördü yazdırmasına rağmen hoca görmedim diyor.
İlgi o............su dediğimiz bir durum var. Büyük ihtimalle bu kız kezban dediğimiz keko erkeklerle takılan tiplerden. Bilmiyorum büyük ihtimalle canı sıkıldı. Aileni çağır. Seni dinlemiyorlar gibi. Ailen biraz idarenin üstüne gitsin.

Ne yapmalıyım yani gidip bende iftiradan yalan söylemek ve akran zorbalığından şikayet edeyim mi?
Et bence. Ama ailende olsun. 2-3 de Şahit bul.

Kanka her ne kadar konuşsamda müdür kızın yanında olduğu için hiçbir türlü olaya objektif yaklaşmadı sürekli dokunsan bile suç vs cümleler kullandı.

Çıkan cezaya itiraz edebiliyorsunuz. Disiplin kurulunda ifadenizde belirtin suçsuzum cart curt diye savunmanızı yapın. Buna rağmen ceza çıkarsa aileniz ile itirazda bulunun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı