İkinci el ASUS VG258QR monitör alınır mı?

Bütçe
3000-4000

Morp.heus

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
ASUS 24,5" VG258QR
Arkadaşlar merhaba. Ürünü ikinci el olarak tanıdığım birinden alacağım. Ürün 5 aylık ve hiçbir çiziği, hatası bulunmamakta. Garantili ve faturalı. Sıfır fiyatının bayağı bir altında. Oyunlarla çok aram yok. Ağırlıklı olarak Valorant oynamaktayım. Onun dışında Photoshop ile ilgilenmiyorum, ağırlıklı olarak Valorant oynadığım için TN panele yöneldim ve fiyatı uygun geldi. Anlayan ve bu ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
 
Evet IPS panellere göre renk kalitesi doğal olarak düşükmüş iş bilgisayarı olarak farklı bir cihaz kullanmaktayım dediğim gibi bu monitörü sadece Valorant oynamak amaçlı düşünüyorum araştırma yaptığımda diğer TN panellere nazaran daha canlı renkler sunduğunu okumuştum. Rekabetçi oyunlar içinde mi önermiyorsunuz acaba?
 
Profesyonel olarak oynamayı düşünmüyorsanız TN panellerden uzak durmak lazım. Ayrıca düşük seviye içinde TN panel alınmaz. IPS almanızı tavsiye ederim.
 
Yorumlar için teşekkürler önerebileceğiniz yine Valorant'ı göz önünde bulundurarak monitör var mıdır acaba?
 
Yani evet Valorant oynadığım için ben TN panele yönelmiştim ayrıca monitörü araştırdığım diğer TN panellere nazara renk kalitesi daha iyiymiş.

Bu ürün nasıldır arkadaşlar kullananların yorumlarını bekliyorum. Valorant ağırlıklı düşünürseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı