İlk Amazon deneyimim

Yaptığınız gerçekten gereksiz. Bir araç kilometrecelerce yol gelecek 1.5 TL'lik siparişiniz için. Doğaya biraz saygınız olsun.
1-3 liralık şeyleri almak bana etik gelmiyor. En azından ayıp olmasın diye biraz toplu alışveriş yapın.
Haklısınız, böyle bir alışkanlığım yok zaten. Sadece gelecek mi denemek için sipariş edeyim dedim, Amazon zaten sorgusuz sualsiz direkt parayı çektiği için yanlışlıkla siparişi geçmiş oldum. Yani amacım gerçekten insanları meşgul etmek değildi.
 
Yanlış anlamamdan dolayı bugün gelmeyecekmiş. Bugün 3 Mayıs yarın gelicek diyince ben bugün anladım. Neyse en azindan Prime aboneligi sayesinde ucuza klavye aldık. Böyle bir servisin Türkiye'de olmasi bile şaşırtıcı.
 
Ben ilk olarak denemek için 2 TL lik kalem almıştım. Kutuya koyup birde üstüne kağıtlarla zarar gelmesin diye sardıklarını görünce baya bi şaşırmıştım. Evet hizmet ve kargo kalitesi mükemmel ama bence kağıt/karton konusunda bir tık daha tasarruf yaparlarsa daha iyi olur. En azından küçücük kalem için büyük kutuya koymak yerine pat pat poşete sarıp naylon poşet kargoyla getirseler israfını önlemiş olurlar. ( Benim açımdan israf olmuyor çünkü gelen kutularda çizik bile olmadığı için kutuları ikinci el bir şey sattığımda kullanıyorum. )
Bu arada kalemi gece 9 da sipariş vermiştim sabah 11 gibi elime ulaştı.
 

Geri
Yukarı