İlk defa aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk 2 gün 3 öğün, 3. ve 4. gün 1 öğün sonrası kendiliğinden rutinleşmeye başlar. Kolay gelsin.

Şu küçük yaşlarda yapılan aşk oyunlarına da alerjim var.

Nbxh4iI.jpg

Kardeş yaş 14 ne aşkı. Bence biraz hoşlaşmıssındır o kadar. Hem sevgilisi varsa unut gitsin yeni birini bul. Biri gider biri gelir.

Kardeş yaş 14 ne aşkı. Bence biraz hoşlaşmıssındır o kadar. Hem sevgilisi varsa unut gitsin yeni birini bul. Biri gider biri gelir.
14 yaşında aşık olmayacak da kaç yaşında aşık olacak?

Kardeşim 14 yaşında biz de aşık olduk zamanında, öyle yaşın 14 deyip geçmeyelim :).

Ne yapalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Umudunu kırmak istemem, ama o kızdan sana hayır gelmez. Senin varlığından bile haberi yok. Yarın öbürgün kavga ederler, gelir bir de senden yardım ister. Unut gitsin. Hadi diyelim ayrıldılar, sonra senle o (saçma sapan bir tabir olan ve nefret ettiğim bir kelime olan) ''çıktınız''. Ne oldu şimdi? İnsan aşık olur bundan doğal bir şey yok. Ama bu olayın karşılıklı olması lazım. Duygularla olması lazım. Sen ona kalbinden bağlısın, ama o seni face'ye resim atıp ''like'' kasmalık görüyor. Acı ama gerçek bu dostum. Aşk karşılıklıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı