İlk Kez Birini Sevdim

Neymiş efendim kızlar için ağlanmazmış, bir kız için değmezmiş. Senin içinde yaşadıklarını kimse bilemez (y) Ne kadar sevip sevmediğini bilmez. Sen güzel bir şey yapmışsın güzel bir şekilde dile getirmişsin. Merak etme, gün gelir başkasını görür başkasına tutulursun. Yaşadığın anın tadını çıkar. Yalnız kalmamaya çalış, arkadaşlarınla takıl. Yine istersen kuytu köşede ağla, dök içini boşver. Daha karşına çok kişi çıkacak (y)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve arkadan Gripin-Durma Yağmur çalar... Türk kızlarının çoğunluğu böyle dostum. En karaktersiz erkeği bulurlar ve sorunlar da bunu takip eder. Ardından erkekler kötü olur. Ben kızlara anlam veremedim, ne zaman düşünsem mavi ekran veriyorum.
İlk aşklar unutulmaz, bazen kafan hala orada olur. Olmasın, gelen otobüsleri kaçırırsın ve kendini değersiz hissedersin...

Hani derler ya "Yak aga yak" aynen böyle olmuş. Hocam böyle şeylerle uğraşma daha erken. Ayrıca böyle bir durum içinde üzülme.

Bu yaşadığın kulağına küpe olsun. İlk hatan önce kendine güvenip bir iki kelam edip tanışabilirdin. İkinci hatan bu kadar ezdirme kızlara kendini. İkinizde insansınız, kadınlar veya kızlar her neyse farklı gibi muamele yapmaya gerek yok. Daha çok sosyalleşmeye devam et. Bir kafede veya bir stand arkasında bir ay çalışmak bile kendine güvenini yükseltir ve iletişim yeteneğini geliştirir. Sana tavsiyem beden dilini ve iletişim yeteneğini geliştirmen. Şu üç günlük dünyada üzülecek en son şey bir kız olabilirdi galiba. Acını az çok anlıyorum. Yeni bir kız unutturur bunu yoksa yıllarca aklının köşesin de kalacak.

Edit: Herkes derslerine bak gibi şeyler söylemiş. Bu adamın hiç sosyal hayatı olmasın mı? Kız-Erkek arkadaşlarıyla etkinlik yapmasın mı? Hayatının en güzel yıllarını matematik testi çözerek mi geçirsin? Ders çalışmasın demiyorum fakat ikisinin arasında ki orantıyı sağlaması lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı