İlk Kez Birini Sevdim

Telefonda arayıp çıkma teklifi etmek nedir? Alacaksın demet çiçek önüne geçeceksin ben senden hoşlanıyorum diyeceksin. Hayır cevabını böyle bir teklife veren kızın aklından şüphe ederim. Özgüvenin yoksa bile aşk duygun utançtan büyük olmalı.

Telefonda arayıp çıkma teklifi etmek nedir? Alacaksın demet çiçek önüne geçeceksin ben senden hoşlanıyorum diyeceksin. Hayır cevabını böyle bir teklife veren kızın aklından şüphe ederim. Özgüvenin yoksa bile aşk duygun utançtan büyük olmalı.
Herkes senin gibi cesaretli olamıyor maalesef.

@TechKaan Bak kardeşim nerde ne yapacağımı iyi biliyorum, istersem dersime odaklanırım, istersem aşk meşk yaşarım, gezerim ederim. Bu ne seni, Ahmet'i Mehmet'i Ali'yi Veli'yi ilgilendirir. Bu sana ilk ve son uyarım. Bir dahakine böyle birşey olmamasını senden rica ediyorum.

@Sertacİzliyorr Umut kardeşimizin dediği gibi herkes sizin gibi cesur, açık sözlü, özgüveni yüksek ya da cesaret gerektiren sıfatları taşıyamıyor maalesef. Mesela ben. Utangacımdır. Kırılganımdır. Herşeyi pat diye karşımdaki insana iletemem. Demek istediğim bu yüzden kızı telefonda aradım. Ama hata yaptığımı sonradan anladım. Yüzüne bakarak söylemem gerekirdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı