İlk konsol Xbox Series S mi, PS4 mü olmalıdır?

Arkadaşlar, ilk defa bir konsol alacağım. Bulunduğum şehirde 2. el PlayStation 4 Slim ve Xbox Series S fiyatları aşağı yukarı aynı. Sizce hangisiyle başlamalıyım?
PlayStation 4 Slim çok ileriye dönük değil, biliyorum ama oradaki oyunlar da Xbox'ta yok. Sırf o oyunlar için alınır mı? Yoksa Xbox'a ileride iyi ki almışım diyeceğim oyunlar gelir mi?

Konsolu oyunlar sattırır Xbox Game Pass'deki oyunlar sizi tatmin ediyorsa Xbox alın.
PSN Plus spartacusdeki oyunlar sizi tatmin ediyorsa PS cihaz alın bu kadar kolay.
Ben şahsen Xbox alayımde şunu oynayayım diyeceğim hiçbir oyun olmadı.
Benim PSN hesabımda Game Pass'den hem daha iyi oyunlar var hem de daha çok oyun var.
Game Pass bildiğiniz indie oyun çöplüğü gibi bir şey.

Arkadaşlar, ilk defa bir konsol alacağım. Bulunduğum şehirde 2. el PlayStation 4 Slim ve Xbox Series S fiyatları aşağı yukarı aynı. Sizce hangisiyle başlamalıyım?
PlayStation 4 Slim çok ileriye dönük değil, biliyorum ama oradaki oyunlar da Xbox'ta yok. Sırf o oyunlar için alınır mı, yoksa Xbox'a ileride iyi ki almışım diyeceğim oyunlar gelir mi?
Hocam merak ettim aldıysanız hangisini aldınız, memnun musunuz?

Hocam merak ettim aldıysanız hangisini aldınız, memnun musunuz?
series s aldım memnunum.memnum olduğum birkaç seyi söyleyim
1. benim internet biraz yavaş o yüzden oyun indirmek uzun sürüyor gece pcde oyunu indirmeyi bırakıyordum fan sesinden uyuyamadım series s fan sesi diye bisey yok ps4de yüksek bi oyuna girince geliyormuş.
2. Ssd sayesinde cihazi kapatınca fişi çeksem bile oyun kaldıgi yerden saniyesinde açıyor
3.performanssından memnunum cihazı aldıktan sonra cyberpunk 2077 aldım arada bug oldu ama ps4de oyunda çökme felan oluyormuş hiç karşılaşmadım.
Şimdi bana diyeceksin bu dedikleri pcde de var ama 6000 tlye topladıgın pcde bunlar olmaz .

Selam @Pushlt sıfır mı aldınız ikinci el mi şu an Xbox Series S almayı düşünüyorum daha önce hiç konsolum olmadı fakat PS kafelerde PS oynamışlığım var biraz araştırma sonucunda Series S almak daha mantıklı geldi 1.5-2K fazla verip sıfır almaya değer mi yoksa ikinci el de iş görür mü?

Selam @Pushlt sıfır mı aldınız ikinci el mi şu an Xbox Series S almayı düşünüyorum daha önce hiç konsolum olmadı fakat PS kafelerde PS oynamışlığım var biraz araştırma sonucunda Series S almak daha mantıklı geldi 1.5-2K fazla verip sıfır almaya değer mi yoksa ikinci el de iş görür mü?
knk bende senin gibiydim sadece arada cafede ps oynardım.
ben sıfır alacaktım ama sıfır ithalatçı garantili 6500 tl ydi ve 2. kol almak istersen şuan 1300 tl felan 2. el 5 ay kullanılmış buldum 2 tane kolu var 6000 tlye gittim baktım çok temiz cihaz onu aldım şuan memnunun

Kanka bende senin gibiydim sadece arada Cafe'de PS oynardım.
Ben sıfır alacaktım ama sıfır ithalatçı garantili 6500 TL ydi ve 2. kol almak istersen şu an 1300 TL falan 2. el 5 ay kullanılmış buldum 2 tane kolu var 6000 TL'ye gittim baktım çok temiz cihaz onu aldım şu an memnunun.

Şimdi şöyle daha önce deneyimim olmadığı için sıfır almaya biraz daha yakınım en azından 14 gün içerisinde iade edebilirim diye düşünüyorum beğenmediğim taktirde ikinci el alsam beğenmezsem satamam endişesi var biraz.

PlayStation 4 Slim çok ileriye dönük değil, biliyorum ama oradaki oyunlar da Xbox'ta yok. Sırf o oyunlar için alınır mı, yoksa Xbox'a ileride iyi ki almışım diyeceğim oyunlar gelir mi?
Kesinlikle Series S.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı