İlk Mesajınızda Ban Yediniz Mi?

Yediniz Mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    63
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PC'yi küçük harflerle yazdığım için bir günlük ban yedim. İlk başta ban yediğimi anlamadım sistemde bir sorun var sanmıştım:).
 
Evet ban yedim. Klavyenin "Ş" harfi çalışmıyordu "Ş" yerine "$" diye yazdım durum acildi ve bir baktım cevap yazma yetkisi bulunmuyor. Birisi de bana kızmış yazmayı bilmiyorum diye. [emoji2]
 
Yedim, benim kabahatim yoktu ama. Cezayı benim telefon yedi. Akıllı diye aldık, hâlâ okuma yazması çok zayıf. Dikkat etmezsem, yazdığım kelimeleri sinsice değiştiriyor. Bir yıl oldu nerdeyse hâlen daha kendine çeki düzen vermiş değil. Ama şu var Technopat'ta yazarken o da Türkçe'yi kavradı baya ben de daha dikkatli yazar oldum. İlk başta insan biraz bozuluyor ama BAN atan elleriniz dert görmesin moderatör kardeşlerim. Yalnız imla kuralları yüzünden BAN attığınız zaman ilgili yanlışı gösterin ki doğrusunu bulabilelim veya bildiğimiz halde hata yaptığımız yerlerde yediğimiz ceza, kulağımıza küpe olsun.
 
Yurtdisinda yasiyorum. Turkce klavyem yok. İlk mesajimda ban yedim konum da arada kaynadi. Demek ki neymis Technopat'a girdigimiz gibi gelmemek uzere terk ediyormusuz.

Hadi selametle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de evet. O da bir soru mu? Virgülden sonra boşluktan yedim. Tertemiz 1 günlük ban :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı