İlk Mobil Oyunum "Square Unlimited"i Google Play'de Yayınladım

• Konuyu başlatan Cityus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.560

Cityus

Centipat
Oncelikle merhaba ben Ertuna.

16 yasindayim ve bu seruvene yaklasik 1 yil once katildim. Daha oncesinde 4 yillik Photoshop, 3 yillik video editleme ve 5 yillik da 3D yapi modelleyip, render alma tecrubem oldu. Asıl konuya donucek olursak, 1 yil once oyun kodlamayi ogrenmeye karar verdim. Kisa bir sure icerisinde temellerini ogrendim ve bu konu uzerinde kendimi gelistirebilecegim kanaatine vardim. Sonuc olarak 4 aylik yogun, 2 aylik da on kayit asamasinda minor bug fixleri ile ufak detaylari gelistirdigim bir surec gecirdim ve ortaya Square Unlimited çıktı. Şu an yaklaşık 100 indirmesi var. Eger sizler de oyunumu begenirseniz, deneyip bana destek olabilirsiniz. Ayrica yakinda guzel bir guncelleme gelicek. Optimizasyon, oyun muzikleri, market sistemi (arkaplan ve karakter kostumleri) ve bir kac duzenleme ile daha iyi bir oyun deneyimi icin calisacagim.

Oyunun linki:

Tesekkurler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
En kısa sürede indirip değerlendirmemi yapacağım 😀

Edit: Oyun bence gayet iyi. Tabi bazı sorunları var.

Sonradan da eklerim ama ilk göze çarpan sorunlar şunlar:
1- FPS göstergesini tam durdurma tuşunun altına koymuşsunuz. Değer tam görünmüyor.
2- Mi 6 gibi PUBG Mobile gibi oyunları bile HDR ayarda sorunsuz açan cihazım oyunda bir süre ilerledikçe 10-15FPS almaya başladı ve oyun donmaya başladı. Oyunda optimizasyon anlamında biraz sorun var.

Son düzenleme:
Burada özelden yazmak gibi bir şansım yok özelden konuşabileceğimiz bir adres felan verirseniz sormak istediklerim var.

Dostum oyuna bakamadım ama reklam yapmadığın için pek indirilmemiş.
Merhabalar;
Oyunum cikali 2 ay oluyor ve yaklasık 1 aydir da reklam kampanyasi devam etmekte ancak fazla bir butcem olmadigi icin bu ay sonunda ancak 500 indirmeye ulasabilecegimizi öngöruyorum. Bu süreçten yararlanarak yaptığım araştırmaları da en geç diğer aya kadar uygulamaya geçecegim umuyorum ki yeni kitlelere ulaşabiliriz, yorumunuz için teşekkürler. :)

Merhabalar;
Oyunum cikali 2 ay oluyor ve yaklasık 1 aydir da reklam kampanyasi devam etmekte ancak fazla bir butcem olmadigi icin bu ay sonunda ancak 500 indirmeye ulasabilecegimizi öngöruyorum. Bu süreçten yararlanarak yaptığım araştırmaları da en geç diğer aya kadar uygulamaya geçecegim umuyorum ki yeni kitlelere ulaşabiliriz, yorumunuz için teşekkürler. :)
Merhabalar, reklam için hangi servislerden faydalnıyorsunuz?
Direkt olarak arkadaşlarınıza bunları anlatıyorsanız bile güzel bir durum.

En kısa sürede indirip değerlendirmemi yapacağım 😀

Edit: Oyun bence gayet iyi. Tabi bazı sorunları var.

Sonradan da eklerim ama ilk göze çarpan sorunlar şunlar:
1- FPS göstergesini tam durdurma tuşunun altına koymuşsunuz. Değer tam görünmüyor.
2- Mi 6 gibi PUBG Mobile gibi oyunları bile HDR ayarda sorunsuz açan cihazım oyunda bir süre ilerledikçe 10-15FPS almaya başladı ve oyun donmaya başladı. Oyunda optimizasyon anlamında biraz sorun var.
Merhabalar;
Öncelikle oyunuma gösterdiğiniz bu ilgiden dolayi çok teşekkür ederim. FPS göstergesi biraz aceleye gelmişti ve tam olarak ayarlayamamin bir sebebi de oyunu yaparken her cihazda ayni konumda olmasina gore ayarlamama ragmen kendi cihazimda sag ustte gozuken fps gostergesi daha yeni cihazlarda cercevenin disinda kaldi ben de gerek bilgisayarimin donanim ozellikleri yeterli olmadigi icin bir fps gostergesi icin sürekli build almam gerekiyordu ben de tahmini bir yere konumlandirmistim. Son olarak kasma problemini gelicek olursak bu problem uzerinde gercekten fazlasi ile calistim, oyunda market sistemi ve müziklek yok iken performansi(editor uzerinden yaptigim teste gore) 80fps' den 400-500fps arasi bir seviyeye taşımayı başarmıstim ardindan oyuna market sistemi ve müzikler ile beraber yeni asset'ler eklenince ister istemez performansta bir düşuş yaşadık ancak bunları bahane etmiyorum oyunun asil kasma sebebinin ilk oyunumun olmasi ve ilk oyunum olmasina bagli olarak amatörlugume veriyorum cunku kod sayfalarini daha duzenli yazabilirdim kodlarim cok karisik tek satitda yapabilecegim seyleri belki 2 belki 3 satirda yaziyordum ve bazi tekniklerden haberim yoktu bunun icin oyunda anlamsiz bir kasma var bundan dolayi uzgunum :(
Burada özelden yazmak gibi bir şansım yok özelden konuşabileceğimiz bir adres felan verirseniz sormak istediklerim var.
Google Play'deki iletişim adresinden yazabilirsiniz, yardimci olmayi veya sorunuzu duymayı çok isterim :)
Merhabalar, reklam için hangi servislerden faydalnıyorsunuz?
Direkt olarak arkadaşlarınıza bunları anlatıyorsanız bile güzel bir durum.
Size de merhabalar;
Reklam için Google' ın AdWords hizmetinden yararlaniyorum, çevremdeki ve Discord' daki arkadaslarim da sagolsunlar desteklerini eksik etmiyorlar :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı