- Makaleler
- 3
Hoşuma gitti ama biraz ilerleyince oyun mi9t gibi bir cihaz ile bile kasıyor. Ama onun dışında ilk oyun için iyi olmuş açıkçası 
Çok küçükken başlamış olabilir.16 yaşında olduğunuza emin misiniz? 3 yıllık ordan 4 yıllık ordan tecrübem var diyorsunuz da kaç yaşında başladınız bu işlere?
Çok küçükken başlamış olabilir.
Aynı anda bazılarını beraber devam ettirmiştir4 yaşında mı başlamış hocam?
Bunların hepsini aynı zamanlarda yapıyor olabilir, söylediği yılların toplamını 16'dan çıkarıp 4 yaşında başladığı hükmüne varmak doğru bir akıl yürütme biçimi değil.16 yaşında olduğunuza emin misiniz? 3 yıllık ordan 4 yıllık ordan tecrübem var diyorsunuz da kaç yaşında başladınız bu işlere?
Kasma problemleri icin uzgunum daha onceden bir baskasina da uzunca yanit yazarlen acikladigim gibi optimizasyon uzerine cok calistim ancak ilk oyunum olmasi nedeniyle bazi temel seylerim kotuydu onun icin basaramadim sanirim bu oyun doger oyunlar arasinda yok olmaya mahkum kalicakSkor 150'yi geçince fps baya düştü. Üstüne bide google playden başarım kazanınca oyun iyice oynanmaz hale geldi. Optimizasyon düzeltilirse arada tadımlık oynanabilir.
Telefon : Mate 20 lite
Evet 16 yaşımda olduguma eminim16 yaşında olduğunuza emin misiniz? 3 yıllık ordan 4 yıllık ordan tecrübem var diyorsunuz da kaç yaşında başladınız bu işlere?
Beğenmenize sevindimHoşuma gitti ama biraz ilerleyince oyun mi9t gibi bir cihaz ile bile kasıyor. Ama onun dışında ilk oyun için iyi olmuş açıkçası![]()
Beğenmenize sevindim, keyifli oyunlar dilerim@Cityus
Bu arada ben başarılı buldum. Gayet zevkli bana kalırsa. Emeğinize sağlık güzel olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.