İlk Mobil Oyunum "Square Unlimited"i Google Play'de Yayınladım

• Konuyu başlatan Cityus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.543
16 yaşında olduğunuza emin misiniz? 3 yıllık ordan 4 yıllık ordan tecrübem var diyorsunuz da kaç yaşında başladınız bu işlere?

16 yaşında olduğunuza emin misiniz? 3 yıllık ordan 4 yıllık ordan tecrübem var diyorsunuz da kaç yaşında başladınız bu işlere?
Bunların hepsini aynı zamanlarda yapıyor olabilir, söylediği yılların toplamını 16'dan çıkarıp 4 yaşında başladığı hükmüne varmak doğru bir akıl yürütme biçimi değil.

Skor 150'yi geçince fps baya düştü. Üstüne bide google playden başarım kazanınca oyun iyice oynanmaz hale geldi. Optimizasyon düzeltilirse arada tadımlık oynanabilir.
Telefon : Mate 20 lite

Skor 150'yi geçince fps baya düştü. Üstüne bide google playden başarım kazanınca oyun iyice oynanmaz hale geldi. Optimizasyon düzeltilirse arada tadımlık oynanabilir.
Telefon : Mate 20 lite
Kasma problemleri icin uzgunum daha onceden bir baskasina da uzunca yanit yazarlen acikladigim gibi optimizasyon uzerine cok calistim ancak ilk oyunum olmasi nedeniyle bazi temel seylerim kotuydu onun icin basaramadim sanirim bu oyun doger oyunlar arasinda yok olmaya mahkum kalicak :(
Evet 16 yaşımda olduguma eminim :) Arkadaşların da dedigi üzere ayni anda devam ettirdim yeni seyler ogrenmekten ve bir seyler ortaya cikarmaktan cok hoslaniyorum, sanirim onun icin hayatim boyunca yeni seyler ogreip kendimi gelistirmeye devam edecegim belirtmek gerekirse 5 veya 6.sinifta SketchUP' a başlamıştım ve 7.sinifta da Photoshop' a şuan 11.sinifim.
Yorumunuz ve ilginizden dolayi teşekkür ederim :)
Hoşuma gitti ama biraz ilerleyince oyun mi9t gibi bir cihaz ile bile kasıyor. Ama onun dışında ilk oyun için iyi olmuş açıkçası :D
Beğenmenize sevindim :) Evet kasma probleminin farkindayim ilk sayfada uzunca anlattigim gibi bu kasma probleminin üstüne cok gittim ilk baslarda basarmama ragmen sonralarda ekledigim market sistemi ve muzikler performansi kotu etkiledi ayrica google play servisleri de sorun cikartiyor fakat bir yandan haya da bende idi cunku ilk oyunumdan kaynaklaniyor olsa gerek bazi temel kodlarim kotu yazilmisti ve bu da performansi kotu etkilyorlardi :( Ancak şimdi daha tecrubeliyim ve yeni oyunlara yelken açacagim vakit en azinda yaptigim hatalari tekrarlamamaya calisacagim. Tekrardan yorumunuz için teşekkurler, keyifli bir oyun deneyimi sunamadigim icin uzgunum :(

Son düzenleme:
@Cityus
Bu arada ben başarılı buldum. Gayet zevkli bana kalırsa. Emeğinize sağlık güzel olmuş.
Beğenmenize sevindim, keyifli oyunlar dilerim :) Yakinda daha yeni daha özgun ve daha kasmayan ;) oyunlar ile beraber olacagiz insallah :)
Selamlar epey zaman geçmiş aradan bu başlığı açalı. Bu başlığı çok kez kaldırmak istedim fakat sanıyorum ki forum kuralları nedeniyle kalkmıyor başlıklar. Bu oyunu ben yayından kaldırdım sanıyorum ki 5-6 ay olmuştur kaldıralı belki daha eski belki daha yeni hatırlamıyorum tam tarih. Sebebini bilmediğim bir şekilde oyun hala buradaki linkten görüntülenip indirilebiliyor :D Bu da artık Technopat’a özel bir şey olmuş olsun sorun değil. Öyle bir durum güncellemesi yapayım dedim, bunun dışında yeni bir oyun da yayınladık. Öyle işte zaman geçti gitti, herkese zamanında gösterdiği destekleri için teşekkür ederim tekrardan.
Nasıl oldu bilmiyorum ama yanlışlıkla az önceki mesajımı editledim sanırım, oysaki amacım yeni bir mesaj yazmaktı, her neyse tekrar bir mesaj atıyorum şimdi.

Selamlar epey zaman geçmiş aradan bu başlığı açalı. Bu başlığı çok kez kaldırmak istedim fakat sanıyorum ki forum kuralları nedeniyle kalkmıyor başlıklar. Bu oyunu ben yayından kaldırdım sanıyorum ki 5-6 ay olmuştur kaldıralı belki daha eski belki daha yeni hatırlamıyorum tam tarih. Sebebini bilmediğim bir şekilde oyun hala buradaki linkten görüntülenip indirilebiliyor :D Bu da artık Technopat’a özel bir şey olmuş olsun sorun değil. Öyle bir durum güncellemesi yapayım dedim, bunun dışında yeni bir oyun da yayınladık. Öyle işte zaman geçti gitti, herkese zamanında gösterdiği destekleri için teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı