İmkansız Oyunu Kazanmak

Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
1.000
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, çok uzun zamandan sonra arkadaşlarımla bir el LoL oynayalım dedik. Bize bot lane geldi ve kaç sezondur sadece mid ve Jungle oynayan Duo'lar olarak lane salmalarını rica ettik, onlar da tamam dedi. Maç başladı, yavaştan oynuyoruz, ilk kan döküldü. Bot laneden 0/1 0/2 derken sadece feedlemeye başladı. Adama ölme yazınca da bize sövmeye başladı. Uzun zamandır oynamamanın etkisi ve eskisi kadar Online oyunlara olan sevgimin azalmasından dolayı mental olarak asla düşmedim ve flame yapmadım. Maçı uzattıkça uzattık, elimizden geleni yapacaktık her türlü, teslim olmayı sevmiyoruz biz. Oynadığım Vladimir'e ve kendime güvendiğim için kazanabileceğimizi hala düşünüyordum. Ve kazandık! Bunu paylaşmak istedim sizinle. TR serveri çöplük ama burada bile mental olarak kendinize güvenerek kazanabilirsiniz. Bir maç bitmeden asla bitmez!

istatistik.png


toplam hasar.png
 
Güzel çevirmişsiniz hocam, ben Fiora oynuyorum ve sürekli mentalim düşüyor. Özellikle ormancı kötü olunca Fiora oyuncularının hepsi benimle aynı duruma düşüyor gördüğüm kadarıyla.

Bu arada Chaby, Anna falan ekli, galiba yayıncısınız :)
 
Normal oyunda neden herkes feedliyor tamam dereceli değil ama yine de bu kadar feedleyip küfür etmelerini doğru bulmuyorum.
Bu benim Yone maçım zorla kazandırmıştım.
 

Dosya Ekleri

  • lol.PNG
    lol.PNG
    239,8 KB · Görüntüleme: 64

Geri
Yukarı