İncehesap mağduriyeti

gokhanice

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tam 1 haftadır RTX 5070 ekran kartım İncehesap teknik servisinde ve 1 haftadır durum "ön testte". Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Şikayetvar'a yazdım. Müşteri temsilcileri ilgili olsalar bile teknik servis mi yoksa yönetim mi ilgisiz anlamıyorum. 1 hafta boyunca kartı takıp yarım saat ölçüm yapmak, sıcaklığı kaç derece oluyor, yazılımsal bir sorun mu var diye kontrol etmek çok zor değil. Aşırı derecede umursamazlık var. Daha sonra tekrar aradım müşteri temsilcisi teknik servise bağlanmaya çalıştı ancak teknik servisten cevap yok. Daha sonrasında onlar tarafından arandım ve her gün duyduğum en kısa zamanda ilgilenilecek cümlesiyle tekrar ve tekrardan geçiştirildim. Asla ve asla tavsiye etmiyorum bu kadar umursamaz, ilgisiz bir şirket görmedim. Taş olsa çatlar bu durum karşısında. Olur da bir mucize gerçekleşir yetkililerden biri okursa servis numaram 483047.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta içerisinde dönüş yaparlar, benim ssd bozulmuştu ve 2.hafta da sıfırını göndermişlerdi. Neden sinirli olduğunu anlıyorum ama bir tek sen sorun yaşamıyorsun, müşteri ile sırayla ilgileniyorlar.

20 iş günü içerisinde sonuca bağlamalı. 20 iş gününü geçer geçmez tüketici hakem'e başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz. Ondan sonra ilgi ve alakayı görünüz. Sonrasında ister değişim ister ücret iadesi talep edebilirsiniz. Aynı ürünü kabul etmek zorunda değilsiniz artık. 1 hafta geçti hala çözülmedi diye darlanmanıza gerek yok bence. Size kimse 1 haftada kesin çözüm sözü vermemiştir.

Sadece sen yoksun teknik serviste arızalı cihazı olan. Yoğunluk var demek ki. Ayrıca 20 iş günü süreleri var.
Dostum zaten bir an önce yapın bana ulaştırın demiyorum sadece 1 hafta boyunca ilgilenilmemesinin yoğunluktan fazlası olduğunu düşünüyorum ama son aramamdan sonra sağolsun ilgilendiler bugün hallettiler. Müşteri temsilcileri ilgiliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı