İncehesap Tüketici Hakem Heyeti kararını yerine getirmiyor

DeLiYuReK01

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2020
Mesajlar
386
Çözümler
5
İyi günler, Şubat ayında İncehesap ile yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum. Heyet kararına göre talebimi yerine getirmeleri gerekiyordu, bu yüzden kendileriyle mail yoluyla iletişime geçtim. Bana sorun yaşadığım ürünün stoklarında bulunmadığını ve tedarikçi firma ile ürünün muadilleri hakkında görüştüklerini bildirdiler ve iletişime geçeceklerini söylediler. Aradan 3 hafta geçti ve benimle herhangi bir iletişim kurulmadığı için kendilerine tekrar mail attım fakat dönüş alamadım, 1 hafta sonra tekrar mail attım yine bir dönüş alamadım. İlk defa böyle bir olay başıma geldiği için ne yapacağımı bilemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
 
İyi günler, şubat ayında İncehesap ile yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum. Heyet kararına göre talebimi yerine getirmeleri gerekiyordu, bu yüzden kendileriyle mail yoluyla iletişime geçtim. Bana sorun yaşadığım ürünün stoklarında bulunmadığını ve tedarikçi firma ile ürünün muadilleri hakkında görüştüklerini bildirdiler ve iletişime geçeceklerini söylediler. Aradan 3 hafta geçti ve benimle herhangi bir iletişim kurulmadığı için kendilerine tekrar mail attım fakat dönüş alamadım, 1 hafta sonra tekrar mail attım yine bir dönüş alamadım. İlk defa böyle bir olay başıma geldiği için ne yapacağımı bilemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Çağrı merkezlerini ara.
 
Önce ara güzellikle bir sor, durumu öğren. Sonraki günlerde makul bir çözüm üretmiyorlarsa sorunlu müşteri profili çizebilirsin. Yoksa yapmıyorlar işlerini.
 

Geri
Yukarı