İngilizce öğrenme

soldado

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhabalar:
İngilizce seviyem sıfır. Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Çevremdeki ingilizce bilmeyen üniversite mezunu abilerimin dil bilmediklerinden dolayı iş görüşmelerinin olumsuz geçmesi beni korkuttu. İngilizcenin i'sini bilmiyormuş gibi kabul edin beni. Nerden başlamalıyım, hangi kitapları okumalıyım veya hangi videoları izlemeliyim? Adım adım bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Amacım hem akıcı konuşabilmek hem de YDS'den 70 ve üzeri puan almak. Ali abi ve Recep abi gibi konuşabiliyor olmam için ne kadar zaman lazım. Recep abi ve Ali abi sizler de yardım ederseniz çok sevinirim. @recep_baltas
Not: Kursa gidecek param yok, yurt dışı imkanım da yok. Bunların dışında kitap video vs. gibi ücretsiz veya kısıtlı imkanlar ile nasıl yapabileceğim konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bilmiyorsan grammerle başlaman senin için mantıklı olur. Onun için kitap alıp çalışabilirsin. İnternette çok satılan yeni başlayanlar için güzel kaynaklar var. Kursa gidersen eğer faydası olur. Param yok üniversite öğrencisiyim diyerek parasızlık içinde görme kendini. Tam tersine çalışıp kurs paranı biriktire bilirsin. Mücadele etmenle alakalı bir durum. İngilizceni birazcık geliştirdikten sonra Amerika'da WAT programı var katılabilirsin. Kendi imkanlarını kendin oluşturabilirsin. Başarılar.

Başlangıç için Internet üzerindeki kaynaklardan faydalanabilirsin fakat gerçekten ileri seviyede bir İngilizce istiyorsan (TOEFL vs. için) mutlaka ders al.

Bilen biriyle Speaking çalışması yapmaya çalış. Yabancı diziler, filmler izle. Bilmediğin her kelimeye çeviriden bak ve cümle içinde kullanmaya çalış. Cümle yapısından başlayabilirsin. Tenseleri oku ezberle.

Els seti zaten intermediate seviyesinden başlıyor advance seviyesinde sona eriyor. Els sorularında gerçekten 50-60 net yapsanız, yds'den 80-100 arası alırsınız çok rahat.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı