Ben de öyle düşünüyorum, gitsem yaşasam hemen öğrenebilirim ama nerde o imkanŞuanki halimle gitsem yaşayabilirim. İnsanların dediklerini translate ile çevirip 5 kat hızlı öğrenebilirim. (Hayatta kalma iç güdüsü) Ama nerdeee....
Ben de öyle düşünüyorum, gitsem yaşasam hemen öğrenebilirim ama nerde o imkanŞuanki halimle gitsem yaşayabilirim. İnsanların dediklerini translate ile çevirip 5 kat hızlı öğrenebilirim. (Hayatta kalma iç güdüsü) Ama nerdeee....
Şuanki halimle gitsem yaşayabilirim. İnsanların dediklerini translate ile çevirip 5 kat hızlı öğrenebilirim. (Hayatta kalma iç güdüsü) ama neredeee...
Turk Trucker var adam 0 İngilizce ve birkaç kuruş ile şuan 2 tırı ve BMW X5'i var.Dil öğrenmek uğruna her işi yaparım diyorsan ve cesursan, biletini alıp, bir miktar para ile, dikkat ederek (malum covid19 var.) gidebilirsin. İlla Amerika şart değil İngilizce konuşulan başka bir ülkede olabilir, gittiğinde pizzacılık ile başlayıp, zengin olanlar, oralı gibi İngilizce konuşanlar çok gördüm.
Türk trucker var adam 0 İngilizce ve birkaç kuruş ile şu an 2 tırı ve BMW X5'i var.
Ben Los Angeles dorpahlarına ayak basarsam yeri öpeceğimAma işte dayanabilmen lazım, cesur olman lazım. 2 kuruşunla ilk gittiğinde günü gelecek rezil olacaksın, kenarda köşede kalacaksın, sevdiklerini özleyeceksin, bazen memleketini özleyeceksin. Hemen pes edip ağlarsan, bıkarsan bu sana heyecanlı uzun bir maceranın başlangıcı değil de uzun bir işkencenin başlangıcı gibi gelmeye başlar, tabii yıllarca çalışıp normal bir düzenlede yaşayabilirsin yani fazla zengin olamayadabilirsin ama oranın normal düzeni de zaten tek katlı veya 2 katlı bahçeli bir ev, kapıda araban, köpeğin, kedin yani rahat bir hayatın olabilir.
Hocam şimdi ban yiyeceksiniz silin bence, bu arada o bulanıklık nasıl yapılıyor?İnternette çok dolaş, oyunları bazen İngilizce bazen Türkçe oyna. Oyunlardan yabancı arkadaş edinebilirsen çok iyi olur. Ben bile öğrendim![]()
Sildim zaten siz de düzeltirseniz iyi olurHocam şimdi ban yiyeceksiniz silin bence, bu arada o bulanıklık nasıl yapılıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.