İngilizceyi nasıl öğrendiniz?

venniX

Kilopat
Daha fazla  
Abilerim, ablalarım, dostlarım ve kardeşlerim. İngilizce bilenlerinize sesleniyorum. Nasıl başardınız?

Küçüklüğümden beri türk dizileri yerine her zaman yabancı diziler izlerim filmleri dublaj yerine altyazılı izlerim, babam sayesinde o zamanlar doctor who gibi dizileri izliyordu. Bende onun sayesinde basladim kelimeler cümleler bilincaltima girdiği için anadilim gibi oldu, daha sonra okulda v.s diğerlerine göre kolay geldi oynadigim oyunlarda falan iyice öğrendim sonrasında zaten o kadar dizi film izleyince istemsizce onlar gibi konuşmaya başlıyorsun. Bir şey araştırdığım zaman her zaman ingilizce kaynaktanda bakarim, youtubeta amerikan kanallarını takip ederim bilmediğim kelime olursa çeviriden bakarım. Basit, okullar yerine böyle daha iyi öğrenirsin. Liseliysen okulda gramer yok kalıplı cümle ile öğretirler genelde, mesela; " ben bunu yaptim " okulda bunu " ben bunu yapmak " gibi öğretiyorlar. Dediğimi yap alışırsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı