Arkadaşlar, bugün ekran kartım geldi taktım. Lakin ekran kartında fanlar devamlı dönüyor. Boşta %36 yükte ise yavaştan yükseliyor. Ekran kartında sorun yok, ısı değeri olsun çalışması olsun ama kafama takılan fanlarin devamlı dönmesi.
Aynisi mi var sizde de?Hocam bende merak ettim sorunu, aradım ama detay bulamadım bu konuda![]()
Aynisi mi var sizde de?
3070 ekran kartlarına mi özgü kiBende MSI 3070 Gaming Trio X var hocam ama otomatik fan ayarını bulamadım sizin kartın merak işte![]()
Arkadaşlar, bugün ekran kartım geldi taktım. Lakin ekran kartında fanlar devamlı dönüyor. Boşta %36 yükte ise yavaştan yükseliyor. Ekran kartında sorun yok, sıcaklık değeri olsun çalışması olsun ama kafama takılan fanlarin devamlı dönmesi.
Ugrasmadim arıza olmasın yeter. Galiba kart bu şekilde çalışıyor. NVIDIA sürücüsünü silersem duruyor. Yüklediğim anda dönüyor.MSI Afterburner'dan özel fan profili oluşturun fanın hangi sıcaklıkta yüzde kaç çalışmasını isteğinize göre ayarlayın sorun çözülecektir yüksek ihtimal. Kartta belki 0dB özelliği yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.