İnsanlar neden mesaja geç cevap verir?

Büyük ihtimalle profil fotoğrafınızdan dolayı paylaşımlarınızın ilgisini çekebileceğini düşündüğü için takip etmeye başlamıştır, sohbet etmek için değil. Bir de ülkemiz cinsel açlığın afrikası olduğu için kız sürekli tanışma isteği mesajları geldiğinden mesaj kutusuna bakmayı bırakmıştır. Bir ara Telegram'da bir teknoloji grubunda sorularım hızlı yanıtlansın diye kız profiliyle yazı yazmıştım da anında özelden 10 tane tanışma mesajı gelmişti. Kızlar ilginç canlılar değil yani ortam yabani.

Büyük ihtimalle profil fotoğrafınızdan dolayı paylaşımlarınızın ilgisini çekebileceğini düşündüğü için takip etmeye başlamıştır, sohbet etmek için değil. Bir de ülkemiz cinsel açlığın afrikası olduğu için kız sürekli tanışma isteği mesajları geldiğinden mesaj kutusuna bakmayı bırakmıştır. Bir ara Telegram'da bir teknoloji grubunda sorularım hızlı yanıtlansın diye kız profiliyle yazı yazmıştım da anında özelden 10 tane tanışma mesajı gelmişti. Kızlar ilginç canlılar değil yani ortam yabani.
Tamam da ben kimseye tanışma mesajı falan yazmıyorum sadece kıza şu grubu dinledin mi diye sordum ondan sonra da hiçbir şey yazmadım.

Büyük ihtimalle profil fotoğrafınızdan dolayı paylaşımlarınızın ilgisini çekebileceğini düşündüğü için takip etmeye başlamıştır, sohbet etmek için değil.
Profil fotoğrafım da bir futbolcu var, gönderi sayım 0; çok ta ilgi çekici değilim.

Vakit darlığından olabilir, ben bir işle meşgulken gelen mesajları genelde geç cevap veririm. Sosyalleşirken gelen mesajları genelde buluşma sonrası veririm ya da uzun bir konuşma olacaksa geniş vaktimde veririm cevabı

Üzülerek söylüyorum. Eğer o kişi bensem Instagram mesajlarımı genelde 2 günde bir kontrol ettiğim için geç dönüyorum. Eğer sizle denk düştüysek özür diliyorum bunu konu hakkında da. 🌸

Bu arada forumda da bildirimlerime bakamıyorum artık... 200 tane falan var hazırda bekleyen. Siz düşünün artık.

Hocam 9 ayda 12 bin mesaj nedir masallah. 200 bekleyen bildirim cok normal o halde.

Merhaba arkadaşlar, bir insan neden mesaja 10, 20 saat sonra cevap verir? Bu tarz insanlara çözüm olarak ne yapıyorsunuz veya tepki olarak? Mesela daha yeni Instagram'da birisi takip isteği attı profilimizde aynı şarkıcının etiketi vardı o yüzden kabul ettim, şu kişiyi de dinliyor musun diye sordum 10 saattir cevap gelmedi. Yani burada "konuşmak istemiyor, saygı duymuyor, ilgilenmiyor" gibi bir varsayım da mevcut değil çünkü daha ilk mesaj. Mesajlaşmanın amacı mektup gibi haftalar sonra cevap vermek değil anında hızlı bir şekilde yazmaktır. İnsanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum, sebebi ve çözümü nedir?

Bazı organları yetmiyor yazmak için, üşeniyorlar, en son olarak da telefona uzun süre bakamıyorlar ya da meşguller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı