İnsanlardan korktuğum için polis veya jandarma olmak

Akbarman

Hectopat
Yer
Bitlis-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Boş işler müdürü
Ben aslında polis veya jandarma olmak istemiyorum. Ama bazı insanları görünce polis jandarma veya askeri bir meslek olmak istiyorum, yanlarında bıçak veya taşıması yasak aletler taşıyorlar. Olur da bir sıkıntı olur bana karışmalarından korkuyorum.
Bundan kaynaklı bu meslekleri olmak istiyorum. Bundan kaynaklı bu meslekleri olmayı istemek saçmalık mı, yoksa başka bir şey mi yapayım, spora mı gideyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında polis veya jandarma olmak istemiyorum. Ama bazı insanları görünce polis jandarma veya askeri bir meslek olmak istiyorum, yanlarında bıçak veya taşıması yasak aletler taşıyorlar. Olur da bir sıkıntı olur bana karışmalarından korkuyorum.
Bundan kaynaklı bu meslekleri olmak istiyorum. Bundan kaynaklı bu meslekleri olmayı istemek saçmalık mı, yoksa başka bir şey mi yapayım, spora mı gideyim?

Polis olsan sana daha çok karışmazlar mı?
Kendini savunmak için illa polis olmana gerek yok sadece dövüşmeyi ögreten sporlara başla bir de kas yap ve kekoların olduğu yerlerde gezme yeter.

Son düzenleme:
Saçmalık, kendini koruyamıyorsan vücudunu biraz geliştir ve nasıl yumruk, tekme atılır bunları öğren. Tehlikeli, ıssız yerlerde gezmediğin sürece kimse sana bir şey yapamaz zaten.

Bırak onlar senden korksunlar.
Suriyeliden bıçak yiyince görürsün kim kimden korkuyor.

Polis veya Jandarma olunca sanmıyorum ki dışarıda birileri sana bulaşsın. Ama içeride değil bak, dışarıda. Kendini savunma amaçlı "savunma teknikleri" öğrenebilirsin veya yanında göz yaşartıcı gaz gibi şeyler taşıyabilirsin. Ülkede bir algı var, göz yaşartıcı gazı sadece kadınlar kullanabilir gibi. Bu algıyı defedin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı