İnsanların amacı ne?

blaneTech

Picopat
İçinden çıkamıyorum. Bir pilot niye pilotluk yapar? Birisi niye site kurup onu işletir? Psikologlar neden o mesleği icra eder? Bilim adamları neden bilimle meşgul olur? En önemlisi de hepsinin bunları hayatta kalmak için yapması. Başka bir sebep yok ve bu çok anlamsız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin hayat tarzı seçimi farklıdır. Bende tehlikeli işleri seviyorum örnek silahlar bıçaklar dövüş bodyguard, yakın koruma, atış eğitmeni tarzı mesleklerde takılıyorum genelde ve bundan zevk alıyorum. Kemerimde 2 tane 9mm 17+1 yedek şarjör bir de glock 17 oldu mu onu taşımak bile ayrı bir haz veriyor bana.

Silahlarla meşguliyetin hayatın boyunca devam edecek mi? Ederse, her seferinde bu durumdan memnun olacak mısın? Silahlardan sıkıldığın bir döneme girersen ne olacak?

Tüm canlıların temel amacı hayatta kalmak ve soyunu devam ettirmek üzerine kuruludur. Yaptıkları her eylem de bu amaçlara hizmet eder. Bu insanın hayvani tarafı. Bundan ötesini anlamak için "din"e bakmak gerekir. Herhangi bir dini inanç yoksa da yukarıdaki iki amaçtan başka geriye pek bir şey kalmaz.

Tüm canlıların temel amacı hayatta kalmak ve soyunu devam ettirmek üzerine kuruludur. Yaptıkları her eylem de bu amaçlara hizmet eder. Bu insanın hayvani tarafı. Bundan ötesini anlamak için "din"e bakmak gerekir. Herhangi bir dini inanç yoksa da yukarıdaki iki amaçtan başka geriye pek bir şey kalmaz.

Doğru dedin ibadet edecek bir inancımız da olmasa hayvanlardan farkımız yok.

Silahlarla meşguliyetin hayatın boyunca devam edecek mi? Ederse, her seferinde bu durumdan memnun olacak mısın? Silahlardan sıkıldığın bir döneme girersen ne olacak?

Benim için bir tutkudur silah öyle söyleyeyim ama sadece hayata silah veya başka bir eşya gözüyle bakmamak lazım dünya malı dünyada kalır ama bu tarz iş seçmemin büyük nedeni silah ve fiziksel yapımdır. O yüzden gittiği yere kadar girerim derler ya elinde ne tutuyorsan onunla ölürsün bende büyük ihtimal 1 mermi yiyeceğim eninde sonunda.

Amaç olayı görecelik kavram, Afrika'daki bir insanın amacı da sadece hayatta kalmak olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı